Zenész
Karacs Gyula
Karacs Gyula
A zenészről
Karacs Gyula brácsás:

"1974. január 28-án születtem Csengerben mint egészen kicsi csecsemő. Gyerekkoromat a nyírségi homokban töltöttem, majd Veresegyházra költöztünk, ahol utolért a végzet. Elkezdtem néptáncolni. Mára már valószínűleg sokbokrétás szólótáncos lennék, de a Jóisten szebb jövőt szánt a fesztiválok közönségének, és nagyon gyorsan zenészpályára állított. Először nagybőgőztem, majd a cipekedést megunva brácsán kezdtem tanulni. Így kerültem 1987-ben a bagi Muharay Elemér Népi Együttes kísérőzenekarába, a Tarisnyás együttesbe. Hat élménydús esztendő után jött el a váltás ideje, megalakítottuk a Galga zenekart. Velük bejártam a világot, (főképpen Csehszlovákiát :), rengeteget muzsikáltunk, ismeretségeket kötöttünk, és lettünk a Magyar Állami Népi Együttes kísérőzenekara. Ezenkívül büszke alapítótagja vagyok a Gömbszörp zenekarnak is. A zenén kívül érdekel még a fotózás, repülés (egyikhez sem értek), evés-ivás, hússütés, ultizás, meccsnézés (ezek jobban mennek). Valamint büszke vagyok a sok muzsikus barátomra. :)

2006. Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszt "
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Pál István Szalonna és bandája

Pál István Szalonna és bandája a Muzsikus Világban.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Sárik Péter

Sárik Péter

Sárik Péter a magyar jazz fiatal generációjának egyik legismertebb zeneszerzője és legkiválóbb zongoristája, Fábián Juli Jazz Riff, a Sárik Péter Trió és még sok más formáció tagja.

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.