Zenész
Karacs Gyula
Karacs Gyula
A zenészről
Karacs Gyula brácsás:

"1974. január 28-án születtem Csengerben mint egészen kicsi csecsemő. Gyerekkoromat a nyírségi homokban töltöttem, majd Veresegyházra költöztünk, ahol utolért a végzet. Elkezdtem néptáncolni. Mára már valószínűleg sokbokrétás szólótáncos lennék, de a Jóisten szebb jövőt szánt a fesztiválok közönségének, és nagyon gyorsan zenészpályára állított. Először nagybőgőztem, majd a cipekedést megunva brácsán kezdtem tanulni. Így kerültem 1987-ben a bagi Muharay Elemér Népi Együttes kísérőzenekarába, a Tarisnyás együttesbe. Hat élménydús esztendő után jött el a váltás ideje, megalakítottuk a Galga zenekart. Velük bejártam a világot, (főképpen Csehszlovákiát :), rengeteget muzsikáltunk, ismeretségeket kötöttünk, és lettünk a Magyar Állami Népi Együttes kísérőzenekara. Ezenkívül büszke alapítótagja vagyok a Gömbszörp zenekarnak is. A zenén kívül érdekel még a fotózás, repülés (egyikhez sem értek), evés-ivás, hússütés, ultizás, meccsnézés (ezek jobban mennek). Valamint büszke vagyok a sok muzsikus barátomra. :)

2006. Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszt "
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Pál István Szalonna és bandája

Pál István Szalonna és bandája a Muzsikus Világban.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Fábián Juli

Fábián Juli

A magyar jazz legjobb énekesei közül is kitűnik különleges énektechnikájával, egyedi improvizációival. Kiváló muzsikusokkal alakított együttesének - a Fábián Juli Jazz Riffnek - fellépései minden fesztiválon és rendezvényen kiemelkedő eseménynek számítanak.

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.