Zenész
Kalmus Felicián
Kalmus Felicián
A zenészről
Kalmus Felicián (cselló): a XII. kerületi zeneiskolában, Fábián Klára növendékeként kezdett csellózni. Tanulmányait később a Szt. István Konzervatóriumban - Párkányi Tibor és Puskás Zsolt, majd a Liszt Ferenc Zeneakadémián Onczay Csaba tanítványaként folytatta 2004-ben diplomát szerezve. Eközben megalakította a Life együttest és tagja volt az Alma zenekarnak is. Az elektronikus zene és a hangtechnika iránti vonzalma hajtóerejével hangmesteri oklevelet szerzett a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán. Az egyetemi évek után - a hazai zenei élet nehézségei miatt - a zenélést 2 éven keresztül felfüggesztette. Ezidő alatt dolgozott műszaki vezetőként egy magánrádióban, majd 2005-ben key account manageri állást kapott egy nemzetközi cégnél. Hangszeréről a port Kálloy Molnár Péter készülő lemeze fújta le, ahol hangszerelőként és előadóként is aktívan részt vett. Az ezt követő koncertek mellett 2007-ben alapítótagja a Karmazsin Quintetnek majd 2008-ban tagja lett a Nagy János vezette - Free Style Chamber Orchestranak is.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Free Style Chamber Orchestra

Free Style Chamber Orchestra. A Nagy János és Pálhegyi Máté által létrehozott zenekar 15 tagjának közös célja a határok és klisék nélküli muzsikálás, amely az előadók különböző zenei hátteréből és a minket körülvevő világ kulturális sokféleségéből fakad.
Galéria
2009 08 14 FSCO a Pannonhalmi Jazzteraszon
Muzsikus Portál

Oláh Dezső

Oláh Dezső

Oláh Dezső jazz-zongorista, zeneszerző, a fiatal generáció egyik legnagyobb tehetsége. Saját zenekaraival és kiváló énekesnőkkel közös munkáiban is a legjobb hagyományok folytatója.

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.