Zenész
Kalmus Felicián
Kalmus Felicián
A zenészről
Kalmus Felicián (cselló): a XII. kerületi zeneiskolában, Fábián Klára növendékeként kezdett csellózni. Tanulmányait később a Szt. István Konzervatóriumban - Párkányi Tibor és Puskás Zsolt, majd a Liszt Ferenc Zeneakadémián Onczay Csaba tanítványaként folytatta 2004-ben diplomát szerezve. Eközben megalakította a Life együttest és tagja volt az Alma zenekarnak is. Az elektronikus zene és a hangtechnika iránti vonzalma hajtóerejével hangmesteri oklevelet szerzett a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán. Az egyetemi évek után - a hazai zenei élet nehézségei miatt - a zenélést 2 éven keresztül felfüggesztette. Ezidő alatt dolgozott műszaki vezetőként egy magánrádióban, majd 2005-ben key account manageri állást kapott egy nemzetközi cégnél. Hangszeréről a port Kálloy Molnár Péter készülő lemeze fújta le, ahol hangszerelőként és előadóként is aktívan részt vett. Az ezt követő koncertek mellett 2007-ben alapítótagja a Karmazsin Quintetnek majd 2008-ban tagja lett a Nagy János vezette - Free Style Chamber Orchestranak is.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Free Style Chamber Orchestra

Free Style Chamber Orchestra. A Nagy János és Pálhegyi Máté által létrehozott zenekar 15 tagjának közös célja a határok és klisék nélküli muzsikálás, amely az előadók különböző zenei hátteréből és a minket körülvevő világ kulturális sokféleségéből fakad.
Galéria
2009 08 14 FSCO a Pannonhalmi Jazzteraszon
Muzsikus Portál

Fábián Juli

Fábián Juli

A magyar jazz legjobb énekesei közül is kitűnik különleges énektechnikájával, egyedi improvizációival. Kiváló muzsikusokkal alakított együttesének - a Fábián Juli Jazz Riffnek - fellépései minden fesztiválon és rendezvényen kiemelkedő eseménynek számítanak.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.