Zenész
Kalmus Boglárka
Kalmus Boglárka
A zenészről
Kalmus Boglárka [e. kalmusz] zenész, életművész, kritikus, de csak, ha kérdezik. Zenész családba született, így hamar hangszer került az ő kezébe is. Tubázni szeretett volna, de mikor először megszólaltatta, megijedt, és azóta fél a fúvós hangszerektől. Még írni, olvasni sem tudott, és már boldogan járt hegedűórákra. A budapesti Szent István konzervatóriumban  Kovács Dénes óráinak, és kurzusai alkalmával gazdagodott tudása. Érettségi utáni tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán folytatta, de hamar elkezd érdeklődni a  Magyarországon kívüli zenei élet iránt, ezért 3 év múlva Münchenbe felvételizik - Prof. Sebestyén Ernőhöz - az Akadémiára. Sok fantasztikus művésszel talákozott, és szólistával zenélhetett együtt , rengeteg zenei élményre tett szert, majd 2005-ben művészi Diplomát szerzett. A dogmatikus, klasszikus zenei szocializáltsága ellenére mindig is érdekelték, és próbálgatta a különböző zenei irányzatokat  ezért is örült, mikor csatlakozhatott a Freestyle Chamber Orchestra-hoz.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Free Style Chamber Orchestra

Free Style Chamber Orchestra. A Nagy János és Pálhegyi Máté által létrehozott zenekar 15 tagjának közös célja a határok és klisék nélküli muzsikálás, amely az előadók különböző zenei hátteréből és a minket körülvevő világ kulturális sokféleségéből fakad.
Galéria
2009 08 14 FSCO a Pannonhalmi Jazzteraszon
Muzsikus Portál

Fodo

Fodo

Fodo - ifj. Födö Sándor - sokoldalú muzsikus, a Fábián Juli Jazz Riff, a Juhász Gábor Quintet, az Azuma Clan és még számtalan formáció tagja

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.