Zenész
Kalmus Boglárka
Kalmus Boglárka
A zenészről
Kalmus Boglárka [e. kalmusz] zenész, életművész, kritikus, de csak, ha kérdezik. Zenész családba született, így hamar hangszer került az ő kezébe is. Tubázni szeretett volna, de mikor először megszólaltatta, megijedt, és azóta fél a fúvós hangszerektől. Még írni, olvasni sem tudott, és már boldogan járt hegedűórákra. A budapesti Szent István konzervatóriumban  Kovács Dénes óráinak, és kurzusai alkalmával gazdagodott tudása. Érettségi utáni tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán folytatta, de hamar elkezd érdeklődni a  Magyarországon kívüli zenei élet iránt, ezért 3 év múlva Münchenbe felvételizik - Prof. Sebestyén Ernőhöz - az Akadémiára. Sok fantasztikus művésszel talákozott, és szólistával zenélhetett együtt , rengeteg zenei élményre tett szert, majd 2005-ben művészi Diplomát szerzett. A dogmatikus, klasszikus zenei szocializáltsága ellenére mindig is érdekelték, és próbálgatta a különböző zenei irányzatokat  ezért is örült, mikor csatlakozhatott a Freestyle Chamber Orchestra-hoz.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Free Style Chamber Orchestra

Free Style Chamber Orchestra. A Nagy János és Pálhegyi Máté által létrehozott zenekar 15 tagjának közös célja a határok és klisék nélküli muzsikálás, amely az előadók különböző zenei hátteréből és a minket körülvevő világ kulturális sokféleségéből fakad.
Galéria
2009 08 14 FSCO a Pannonhalmi Jazzteraszon
Muzsikus Portál

Kertész Erika

Kertész Erika

Kertész Erika, az új utakat kereső énekesnő, az E.K.Avenue zenekar vezetője

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.