Formáció
Juhász Gábor Trió
Juhász Gábor Trió
A formációról
Juhász Gábor Trió

A gitáros Juhász Gábor éveken át tanult, de tanított is zenélni Indiában.  Hangszerének talán legsokoldalúbb művésze Magyarországon, aki egyaránt képes az elmélyült visszafogottságra és a tüzes virtuozitásra. Egyaránt otthonosan mozog az indo-jazz, a hard-bop és a rock határmesgyéjét súroló jazz világában. Juhász Gábor a gitár igazi „renaissance embere”, aki a zenei örökség lehető legszélesebb tárából merít és folyamatosan kísérletezik. A basszusgitáros Papesch Péter Juhász Gáboréhoz hasonló sokoldalúságát virtuozitással tetézi, amely nem zárja ki zenei érzékenységét sem. A dobon Benkó Ákos az új nemzedék emelkedő csillaga, aki megint csak zenei mindenevő.

 

Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Horváth Pluto József

Horváth Pluto József

Horváth "Pluto" József basszusgitáros, nagybőgős a magyar jazz egyik legfoglalkoztatottabb zenésze. Berki Tamás, Oláh Dezső,Jáger Bandi és más muzsikusok jazz és latin formációinak muzsikusa.

Fellépései

Gödör Klub

Gödör Klub

Gödör Klub, koncerthelyszín és találkozóhely a főváros szívében, rendszeres programmal, zenei sokszínűséggel, kiállításokkal és egyéb kulturális eseményekkel.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.