Zenész
Illés Ferenc
Illés Ferenc
A zenészről
Illés Ferenc - gitár

1981 augusztus 6-án született Budapesten. A gitár édesapja hatására került be az életébe még gyerekként. Először egy Jimmy Rosenberg Trio - koncert alkalmával figyelt fel a manouche gitározásra 14 évesen, de nem kezdett zenét tanulni. 2003-ban a Radio C hangtechnikusaként került ismét a manouche-világ közelségébe, így találkozhatott nagy kedvencével, a Rosenberg Trióval. Ekkor határozta el, hogy manouche gitáros lesz, és megismeri, megtanulja az ő egyedülálló technikájukat. Ehhez az első lépést 2005-ben egy ovális gypsy-gitár vásárlása jelentette. 2008 októberétől tagja a Swing Manouche Projectnek.

2007-ben úgy határozott, hogy megírja tapasztalatait, hogy ezzel másoknak is lehetőséget adjon a manouche-gitározás "rejtelmeibe" való betekintéshez, így született meg a www.jazzmanouche.hu, amely a djangoreinhardt.lap.hu oldallal egyetemben a manouche zene népszerűsítését tűzte ki céljául.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Swing Manouche Project

Swing Manouche Project, a Django Reinhardt hagyományait követő zenekar
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Fritz Joe

Fritz Joe

Fritz Joe klarinétos, a magyar swing egyik legkiválóbb szólistája. Tradícionális, mégis egyedi ízű, virtuóz játékát a Fritz Joe Quintet, a Fritz-Marosi Quartet és még számos formáció frontembereként élvezhetjük.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.