Zenész
Ikvai Szabó Botond
Ikvai Szabó Botond
A zenészről
Boti 12 éves kora óta énekel és gitározik, 1985-ben született Szentendrén, és ma is ott él. A szentendrei zeneiskolában végezte el a klasszikus gitárszakot, zenei általános iskolába járt, és a pomázi zeneiskolában tanult jazz-gitárt. Énekelni nem tanult, mégis sikeres énekesi-, zenekarvezetői múltat tudhat maga mögött. Ezen kívül megnyert számos versenyt: egy országos francia dalverseny első helyezettje 2003-ban, illetve második helyezett 2005-ben a budapesti Francia Intézet francia sanzon versenyén, majd 2006-ban barátaival nyerte el a veszprémi Utcazene Fesztivál első díját sajátos reggae triójával, melyet ő hozott létre. A Headline-on kívül a Brains nevű élő drum'n'bass együttessel, Ephraim Juda nevű berlini reggae énekessel és a Hybrid 26 nevű hip-hop előadóval dolgozik közös felvételeken és élőben.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Headline Band

Headline Band - a minden igényt kielégítő muzsikával szórakoztató zenekar
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály csellóművész nevéhez a klasszikus zenétől (Dohmányi zenekar) a latin muzsikán keresztül (Nossa) a kortárs zenéig (Fugato) minden műfajban magas színvonalú produkciók fűződnek.

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.