Zenész
Horváth Tojás Gábor
Horváth Tojás Gábor
A zenészről
Horváth "Tojás" Gábor:
Horváth „Tojás” Gábor több mint egy évtizede indult zenei pályája során számos zenekarban sikerrel szerepelt billentyűsként és zeneszerzőként is.

1995 és 96 között az Animal Cannibals rap-duó kísérõzenekarában játszott, akiknek elsõ albumukon található Ülünk a Vonaton címû dala szintén saját szerzeménye.

Az Animal Cannibals-ban töltött évek alatt fordult érdeklõdése a jazz felé, melyet Dorogi Ákos, Márkus Tibor, majd késõbb Kaltenecker Zsolt és Binder Károly tanitványaként tanult.

Tehetségét a világhírű az amerika jazz-zongorista, Joey Calderazzo is elismerte, akivel jó több közös produkcióban is részt vett.
A Transform Quintet és Gereben Zita zongoristája.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Gereben Zita Quintet

A Gereben Zita Quintet a magyar jazz új generációjának sikercsapata, melyben Gyémánt Bálint, Horváth "Tojás" Gábor, Bata István és Gálfi Attila zenél együtt a csodálatos énekesnővel

Horváth "Tojás" Gábor Trió

Horváth "Tojás" Gábor Trió

Transform Quintet

Transform Quintet - egyéni, invenciózus zenét játszó jazz-zenekar
Galéria
2008 10 31 Gereben Zita Quintet a BJC-ben
2011 05 20 Gereben Zita Trió a Viator Jazz-esten
Muzsikus Portál

Sárik Péter

Sárik Péter

Sárik Péter a magyar jazz fiatal generációjának egyik legismertebb zeneszerzője és legkiválóbb zongoristája, Fábián Juli Jazz Riff, a Sárik Péter Trió és még sok más formáció tagja.

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.