Formáció
Harmónia Garden
Harmónia Garden
A formációról
Harmónia Garden

A Harmonia Garden héttagú hazai zenekar, különleges stílusötvözettel. Ebben a nem mindennapi kertben (sőt: inkább kerthelyiségben) klasszikus slágereket, ismert filmbetétdalokat - olyanokat, mint a Sunny, a Pacsirta vagy a Pump Up The Jam - hallhatunk autentikus csárdással, bossa novával, francia manuche swinggel, tangóval, dzsesszel, és django stílussal ötvözve. A zenekar muzsikája egyszerre szórakoztató és ínyenceknek szóló csemege.

A zenekar különlegessége a francia cigány swing ötvözése a tradicionális magyar zenei ízvilággal, hangzással melynek eredménye ez az egyedi stílus, ahogy mi nevezzük: Hungarian Django Swing.
Amióta rátaláltunk Mókusra - Szirtes Edinára -, azóta még közelebb tudtuk hozni a stíluselemeket egymáshoz, hiszen magyarul énekel különleges, csillogó hangján a különböző nemzetközi dallamok fölé, hála szövegírónknak, Lombos Mártonnak. -
Lombos Pál, zenekarvezető-bőgős

A formációt 2006-ban alapította öt tehetséges zeneművészeti egyetemet végzett fiatal, Balogh Miklós hegedűs, Horváth Márk és Jakab Viktor gitáros, Oláh Gergely cimbalmos és Lombos Pál bőgős. Az elmúlt években a Harmonia Garden további két muzsikussal, Szirtes Edina Mókus énekes-hegedűssel és Pagonyi András harmonikással bővült.

Nagyon szeretek a „fiúkkal” együtt zenélni, mert tökéletes összhangba tudjuk hozni zenei elképzeléseinket a színpadon és életben egyaránt. Igazán örülök, hogy egymásra találtunk és sikerült nyugalmat hoznunk hallgatóink szívébe közös muzsikánkkal. - Szirtes Edina Mókus, Fonogram-djías énekes-hegedűművész

Profi hangszeres tudásukról és kreativitásukról már egy, a zenekar hivatalos oldalán meghallgatható demo, a Hungarian Django Swing is tanúskodik, a bemutatkozó nagylemez pedig készül, s idén szeptemberben jelenik meg a Hangvető jóvoltából.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Fábián Juli

Fábián Juli

A magyar jazz legjobb énekesei közül is kitűnik különleges énektechnikájával, egyedi improvizációival. Kiváló muzsikusokkal alakított együttesének - a Fábián Juli Jazz Riffnek - fellépései minden fesztiválon és rendezvényen kiemelkedő eseménynek számítanak.

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.