Zenész
Haraszti Krisztina
Haraszti Krisztina
A zenészről
1979-ben született Marcaliban és már az óvodában eldöntötte,hogy hegedűs lesz, amiben csak egy kicsit, illetve nagyot tévedett, hiszen a veszprémi "konzit" még hegedűsként kezdte, viszont már brácsásként érettségizett.
2004-ben diplomázott a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Főiskolai Karán.A főiskolai évek alatt egy barokk zenekarral, majd az azt követő időszakban több zenekarral is koncertezett. Bejárta Németországot, Belgiumot, Spanyolországot, Norvégiát és Svájcot.
Különös élmény volt számára, hogy Ennio Morricone által dirigált zenekarban játszhatott.
2005-ben kezdett el hegedűt tanítani, 2 és fél évet töltött a komlói Zeneiskolában, ezzel párhuzamosan egy vonósnégyes tagja lett, jelenleg pedig a kispesti Waldorf iskolában tanít.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Free Style Chamber Orchestra

Free Style Chamber Orchestra. A Nagy János és Pálhegyi Máté által létrehozott zenekar 15 tagjának közös célja a határok és klisék nélküli muzsikálás, amely az előadók különböző zenei hátteréből és a minket körülvevő világ kulturális sokféleségéből fakad.
Galéria
2009 08 14 FSCO a Pannonhalmi Jazzteraszon
Muzsikus Portál

Fábián Juli

Fábián Juli

A magyar jazz legjobb énekesei közül is kitűnik különleges énektechnikájával, egyedi improvizációival. Kiváló muzsikusokkal alakított együttesének - a Fábián Juli Jazz Riffnek - fellépései minden fesztiválon és rendezvényen kiemelkedő eseménynek számítanak.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.