Zenész
György Ákos
György Ákos
A zenészről
György Ákos zongorista, a Kalengo, a Spring Island és más formációk tagja. Az INTERMEZZO trio alapítója az izgalmas zenei megoldásokat kedvelő zeneszerző, zongorista-szintetizátoros, György Ákos. A Jazz tanszakon tanárai Gonda János és Szakcsi Lakatos Béla voltak. A hazai jazzélet szinte valamennyi kiválóságával játszott, így Lakatos Tóni, Kőszegi Imre, Berkes Balázs együtteseiben, és még sok ismert jazz zenésszel. Tagja volt a jazz-rockot játszó Török Ádám MINI együttesének is. Részt vett számos hazai előadó, Deseő Csaba, Kern András, Csepregi Gyula és mások lemezfelvételeinek stúdió munkálataiban, zongoristaként, zeneszerzőként, valamint hangmérnökként is. Hangszerei: zongora, szintetizátorok.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Intermezzo Trió

Intermezzo Trió, György Ákos új utakat kereső triója

Kalengo

Kalengo együttes

Spring Island

Spring Island
Galéria
2009 03 27 Spring Island a Cserepesházban
Muzsikus Portál

Fodo

Fodo

Fodo - ifj. Födö Sándor - sokoldalú muzsikus, a Fábián Juli Jazz Riff, a Juhász Gábor Quintet, az Azuma Clan és még számtalan formáció tagja

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.