Zenész
Gráf Ádám
Gráf Ádám
A zenészről
Mohácson született 1976. szeptember 28-án. Zeneiskolai tanulmányait 1991-ben a Liszt Ferenc Zeneiskolában kezdte trombitásként. Érettségi után felvették Grazba a Zeneművészeti Főiskolára, klasszikus trombita szakra,  ahol tanára Arnold Stanko volt. 1999-ben  felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz trombita szakára, 2003-ban fejezte be tanulmányait. Tanára Fekete-Kovács Kornél volt.

Rendszeres résztvevője volt az országos trombita versenyeknek.

2003-tól 2005-ig a Budapest Jazz Orchestra, majd. 2005-től a Modern Art Orchesta tagja.
"A két együttes tagjaként lehetőségem volt és van a szakma kiválóságaival együtt muzsikálni, és ez minden esetben szakmai fejlődésekre ad lehetőséget." Jelenleg  jazz trombita tanárként dolgozik Pécsett a Liszt Ferenc Zeneiskolában, valamint Csepelen az Egressy Béni Művészeti Szakközépiskolában. Szakmai célok, tervek: elsősorban az állandó megújulás, a színvonalas együtt zenélés, valamint a jazz trombita minőségi oktatása.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Modern Art Orchestra

Modern Art Orchestra, Fekete-Kovács Kornél által alapított jazz-zenekar
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint gitáros, aki saját triója mellett a Transform Quintet tagja, rendszeresen fellép Gereben Zitával, Harcsa Veronikával és még sok kiváló muzsikussal.

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.