Zenész
Gera Attila
Gera Attila
A zenészről
Gera Attila klarinétos  - fúvós hangszerek:

"1978. július 26-án születtem Békéscsabán. Általános iskolai tanulmányaimat Békéscsabán végeztem el, majd a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában folytattam klarinét szakon. Közben a Balassi Táncegyüttes szorgalmas néptáncosa voltam. 1998-ban felvételt nyertem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Tanárképző Intézetébe, ahol 2002. májusában diplomáztam le. A következő diplomakoncertem már a Zeneakadémián volt 2004-ben. A tanulmányaim ellenére, mégsem a klasszikus zenével folytatódott zenei pályám, hanem, - talán a békéscsabai élményeknek köszönhetően, a népzenében „leltem otthonra”. 1999-ben kerültem az Állami Népi Együtteshez, és itt ismertem meg Szalonnát. Rögtön megtetszett a hegedűjátéka, és játékossága. Egyébként a zenélésen kívül is sokat vagyunk együtt, és remek barátra tettem szert személyében. Az „Állami” mellett tagja vagyok a nagy múltú Méta zenekarnak, a balkáni népzenét játszó Pravo zenekarnak, valamint az érdekes nevű Gömbszörp zenekarnak is."
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Pál István Szalonna és bandája

Pál István Szalonna és bandája a Muzsikus Világban.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály

Simkó-Várnagy Mihály csellóművész nevéhez a klasszikus zenétől (Dohmányi zenekar) a latin muzsikán keresztül (Nossa) a kortárs zenéig (Fugato) minden műfajban magas színvonalú produkciók fűződnek.

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.