Helyszín
Fuga - Budapesti Építészeti Központ
Fuga - Budapesti Építészeti Központ
A helyszínről
Fuga - Budapesti Építészeti Központ, ahol jazz és a klasszikus zene is otthon van.

A FUGA Klub programok részeként 2009 október 2-án indult a FUGA Jazz Klub, ahol minden pénteken este fél nyolctól a hazai jazz élet legismertebb művészei mellett a fiatalabb generáció kiemelkedő tehetségeinek zenekarai lépnek fel. A legendás Petőfi Sándor utcai jazz klub /Építők Műszaki Klubja/ a hatvanas-hetvenes években már a hazai jazz élet egyik legelső helyszíne volt. Októbertől ugyanebben az épületben, csak ezúttal a földszinten lévő nagyteremben zajlanak majd a koncertek.

A programok összeállításánál szempont volt, hogy olyan zenekarok játsszanak, akiknek sajátos megszólalásuk, repertoárjuk van, és formailag is igényes kompozíciókkal lépnek a közönség elé. Minden hónap első péntekén a László Attila–Oláh Kálmán Quartet az est házigazdája, de a 2009. évben havonta egy-egy alkalommal olyan zenei különlegességekre is sor kerül, mint a magyar jazz szaxofonosok, jazz zongoristák vagy a jazz gitárosok estje. A koncerteken közreműködnek a hazai jazz élet legjelesebb képviselői. Az estek külön érdekessége lesz, hogy minden második alkalommal a koncert két része között a kortárs táncművészet képviselői jelennek meg rövid előadásokkal, performanszokkal, LadányiI Andrea és Angelus Iván művészeti vezetésével.

A FUGA Jazz programjainak összeállítója és szerkesztője László Attila.
Helyszín adatok
Cím: 1052 Budapest Petőfi Sándor u. 5.

Telefon: +36-1-266-0837
Email:
Honlap: www.fuga.org.hu
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Szirtes Edina

Szirtes Edina

Szirtes Edina "Mókus" hegedűművész, énekes, zeneszerző. Saját zenekaraival - köztük a Fabula Rasa és az FSCO - folyamatosan koncertezik Magyarországon és Európában egyaránt.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.