Zenész
Fodo
Fodo
A zenészről
Az Azuma Clan mellett az EZTER hangszerelője, zeneszerzője és zenei producere fiatal kora ellenére - mindössze 27 éves - kétszeres platinalemezes és kétszeres aranylemezes zeneszerző (Halász Judit utolsó két lemeze). 2008-ban debütált, mint filmzeneszerző, Pápai Pici "Kínai hó" és "Coming out" című kisfilmjeinek zenéjét szerezte. Dobos, ütőhangszeres, zongorista, zeneszerző, hangszerelő és producer. Különleges játékát például Charlie Sportarénabeli koncertjén és a 2007-es LGT koncerteken csodálhatta meg a több tízezres közönség. Játszott többek között a Jazzpression, a Freeport, Ágens, Presser Gábor és Gerendás Péter zenekaraiban, jelenleg Bródy János, Nikola Parov, Marozsán Erika, Juhász Gábor, Fábián Juli, Oláh Czumo Árpád, valamint Halász Judit koncertjeinek állandó közreműködője. Szerzeményei és feldolgozásai, az Azuma Clan mellett, hallhatóak több Halász Judit, Martonosi György és EZTER lemezein. Pályatársai és kollégái nagy jövőt jósolnak zenei karrierjének.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Azuma Clan

Azuma Clan

Fábián Juli Jazz Riff

A zenekar repertoárja színes, jazz standardek, csemegének számító jazz szerzemények, saját művek éppúgy terítékre kerülnek, mint igényes pop számok jazzes-groove-os feldolgozásai.

Juhász Gábor Quintet

Juhász Gábor Quintet
Galéria
2008 12 10 Fábián Juli Jazz Riff a BJC-ben
2009 07 17 Fábián Juli Jazz Riff Pannonhalmán
2009 08 16 a Sziget Fesztiválon
2009 09 18 Fábián Juli Jazz Riff a Cserepesházban
2009 10 31 Fábián Juli Jazz Riff a Take5-ban
Muzsikus Portál

Nagy János

Nagy János

Nagy János zongoraművész-zeneszerző, a Free Style Chamber Orchestra művészeti vezetője, a Nagy János Trió vezetője, számos zenei produkció közreműködője.

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.