Zenész
Flór Gábor
Flór Gábor
A zenészről
Flór Gábor szájharmonikás, gitáros és szaxofonos, a Hot Club of Hungary vezetője

"Szaxofonon, kromatikus harmonikán és gitáron játszom. Alapító tagja és vezetője voltam a 80-as évek végi, 90-es évek eleji alternatív zenei mozgalom népszerű együttesének, a Wei Wu Wei-nek, mellyel két lemezünk (Ablak egy Tájra, Későre jár) jelent meg. Mainstream jazzt játszó együttesem volt a Wee Dot (Blue In Blue Out címen megjelent hanghordozónk az első magyar szájharmonika-jazz kiadvány). Ezen kívül több zenekarban sessionként működtem közre főként szaxofonon (Satöbbi, Ladánybene 27, Tragédia Dell Arte), valamint a Zenész Magazinban és a Momus Café internetes újságban jelentek meg rendszeresen jazz témájú írásaim. 2009-ben jelent meg Flór Gábor Harmonica Summit címmel első szólólemezem, melyen Marosi Zoltán barátommal jazz sztenderdeket játszunk, harmonikacentrikus hangszerelésben. A gitárral viszonylag későn ismerkedtem meg, de mostanában a szájharmonika mellett a fő helyet foglalja el zenei életemben."

Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Hot Club of Hungary

Hot Club of Hungary
Galéria
2007 07 05 Hot Club of Hungary a Muzsikus Kávéházban
2008 01 19 Hot Club of Hungary a Muzsikus Kávéházban
Muzsikus Portál

Fábián Juli

Fábián Juli

A magyar jazz legjobb énekesei közül is kitűnik különleges énektechnikájával, egyedi improvizációival. Kiváló muzsikusokkal alakított együttesének - a Fábián Juli Jazz Riffnek - fellépései minden fesztiválon és rendezvényen kiemelkedő eseménynek számítanak.

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.