Formáció
Fábián Juli Jazz Riff
Fábián Juli Jazz Riff
A formációról
A Fábián Juli Jazz Riffet Fábián Juli 2007-ben hívta életre a fiatal jazz generáció elismert képviselőiből, azzal a céllal, hogy olyan sajátos hangzásvilágot hozzanak közösen létre, mely kiszélesíti a jazz műfajának kereteit, sőt, nem is feltétlenül egy meghatározható műfajban, inkább a zene egészében értelmezhető. A tagok összeválogatása is ennek az elvnek alapján történt – olyan sokoldalú zenészek válnak egységgé, akik eddigi pályájuk során számos műfajban megfordultak és bizonyították tudásukat. A zenekar repertoárja színes, jazz standardek, csemegének számító jazz szerzemények, saját művek éppúgy terítékre kerülnek, mint igényes pop számok jazzes-groove-os feldolgozásai.

A zenekar tagjai: Fábián Juli – ének, Sárik Péter - billentyű, Csejtey Ákos - szaxofon, Papesch Péter - basszusgitár, Födö Sándor – dob, ütőhangszere
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
2008 12 10 Fábián Juli Jazz Riff a BJC-ben
2009 07 17 Fábián Juli Jazz Riff Pannonhalmán
2009 08 16 a Sziget Fesztiválon
2009 09 18 Fábián Juli Jazz Riff a Cserepesházban
2009 10 31 Fábián Juli Jazz Riff a Take5-ban
Muzsikus Portál

Sárik Péter

Sárik Péter

Sárik Péter a magyar jazz fiatal generációjának egyik legismertebb zeneszerzője és legkiválóbb zongoristája, Fábián Juli Jazz Riff, a Sárik Péter Trió és még sok más formáció tagja.

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.