Zenész
Elsa Valle
Elsa Valle
A zenészről
Elsa Valle  énekes Kubában született, jelenleg Európában élõ énekes-mûvésznõ a legrangosabb havannai Zenemûvészeti iskola elvégzése után rögtön a híres havannai Tropicana-ban kapta elsõ elismerését, ezt követõen a legismertebb kubai és dél-amerikai rendezvényen lépett fel!
Az egyik leghíresebb kubai fesztiválon, a "Boleros De Oro"-n - méltán hódította meg a közönség, és a szakma elismerését.
Stílusát méltán nevezhetjük a tradicionális és a mai kortárs kubai éneklés érdekes és fantasztikus keveredésének!
Hangja, énekstílusa egyszerre érzéki, melankólikus, és robbanékonyan improvizatív. Zenéjét, csodálatos hangját a világ minden részére eljutatta!
Jazz, Latin, és Pop fesztiválokon egyaránt megfordul. Egy színpadon dolgozott a legendás hírû kubai zenészekkel a Buena Vista Social Clubbol! Járt a San Remoi fesztiválon, a neves La Bienal flamenco fesztiválon.
Estremeno, Santana, Al di Meola, által meghóditott színpadokat hódított meg.
Ramon Valle kubai zongorista (a név hasonlóság nem véletlen, hiszen testvérekrõl van szo) és Jose Luis Monton-nal közremûködött együtt több turnén Maria Serano flamenco táncos mûsorában.
A spanyol "Pais" címû lap mellett több újság méltatta mûvészetét a legjobb kritikával.
Omara Portuondo, Elena Burke, Ibraim Ferrer elõtt mutatta meg tehetségét számos színpadon, az említetteken kívül a Pepsi Szigeten is.
A számos külföldi fesztiválokon kívül Magyarországon a legnagyobb színpadokat hódította meg csodálatos hangjával, és tehetségével!
Elnyerte a Lyra fesztivál különdíját.
Jelenleg saját zenekarával a kubai tradiciókat ápolva különleges stílusával jazzt énekel, keverve a kubai zene ritmusával, dallamvilágával!
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi
Az adatbázis nem tartalmaz olyan formációt melynek a zenész tagja lenne.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Szirtes Edina

Szirtes Edina

Szirtes Edina "Mókus" hegedűművész, énekes, zeneszerző. Saját zenekaraival - köztük a Fabula Rasa és az FSCO - folyamatosan koncertezik Magyarországon és Európában egyaránt.

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.