Zenész
Éles Gábor
Éles Gábor
A zenészről
Éles Gábor gitáros,énekes, 1975-ben, Budapesten született. Zenész családban nõtt fel. 12 éves korától tanul a gitározni.Csepelen a zeneiskolában Tamási Sándor volt az elsõ tanára. Középiskolai évei után Mosóczi Miklósnál tanult ,akinek a zenemûvészeti fõiskolai éveiben is növendéke volt, mint klasszikus gitáros. 2002-ben diplomázott a Józsefvárosi Zeneiskola dísztermében.
Jazz gitár tanulmányaiban Gyárfás István és Juhász Gábor segíteték.  A kiváló gitárosok egy-egy évet tanították.Ma a biatorbágyi Pászti Miklós Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény és a Lauder Iskola ad helyet tanári munkájának.

 
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Éles Gábor Trió

Éles Gábor Trió alapvetően a jazzből, a soulból és a bluesból táplálkozik, a groove és a szabad improvizáció jelenléte meghatározó.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Hodek Dávid

Hodek Dávid

Hodek Dávid, a különleges tehetségű dobos, aki - fiatal kora ellenére - már nemzetközi fesztiválok elismert zenésze együttesével, a Hodek Dávid Quartettel.

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.