Formáció
E.K. Avenue
E.K. Avenue
A formációról
E.K.Avenue. Az együttes 2009 áprilisában alakult.
Arculatát tekintve legjellemzőbb a soul- jazz irányzat.
Saját szerzeményeket és feldolgozásokat egyaránt játszanak.
Repertoárjukon nem csak jazz örökzöldek, hanem a 80-as, 90-es évek zenei világának legnagyobb képviselőinek dalai is megtalálhatóak, például: Eric Clapton, The Brand New Heavies, Michael Jackson, stb.

A zenekarra leginkább jellemző, hogy minden ismert dalt szinte teljesen áthangszerelnek, ezáltal egészen új köntösben bemutatva egy mindenki által ismert slágert.
Erika énekhangja rendkívül egyedülálló Magyarországon, átütő egyéniséggel és kisugárzással énekel, mely minden esetben magával ragadja a közönséget.
A zenekar tagjai mindnyájan az ország élvonalbeli muzsikusai közé tartoznak, számos szakmai díjjal és elismeréssel kitüntetett muzsikusok.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Fodo

Fodo

Fodo - ifj. Födö Sándor - sokoldalú muzsikus, a Fábián Juli Jazz Riff, a Juhász Gábor Quintet, az Azuma Clan és még számtalan formáció tagja

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.