Zenész
DJ Q Cee
DJ Q Cee
A zenészről
"DJ Q Cee 1995 óta zenél aktívan, azóta számos Nemzetközi és Magyar zenei fesztiválon, Underground és Hip-hop rendezvényen, break, freestyle és DJ versenyen vett részt indulóként és fellépőként is. A Gemini Magyar DJ Bajnokságon, a DMC Hungary versenyein dobogós helyezéseket ért el, 2002-ben elnyerte a Vinyl Warriorz-zal a DMC csapat kategória első helyét, amivel a londoni világbajnokságon végül a legjobb tízben szerepeltek. 2006 októberében a Viva It’s Rite DJ Battle versenyen egyéni kategóriában első helyezést ért el.

Király Linda magyarországi karrierje során rapperként, beatboxerként és DJ-ként kísérte az énekesnőt, továbbá közreműködött a Honvéd Néptánc Együttes Mozgásőrületek darabjának színpadra állításában. Jelenleg aktív tagja a Vinyl Warriorz, illetve a Barabás Lőrinc Eklektric formációknak. "
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Random Trip

Random Trip
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Kertész Csaba

Kertész Csaba

Kertész Csaba gitáros, a Maszkura és a Tücsökraj zenekar gitárosa

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.