Zenész
Dennert Árpád
Dennert Árpád
A zenészről

Dennert Árpád1978-ban, Szegeden született.Itt kezdte zenei tanulmányait 1984-ben.1998-2001-ig a Kőbányai Zenei Stúdióban Tűzkő Csaba növendéke volt.2002-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Jazz Tanszakára.Tanárai:Elek István,Borbély Mihály.Hangszerei:bariton-tenor-alt-szoprán szaxofon és klarinét.A BJO mellett a szegedi Volvox, Storyville Jazz Band, a Szalóky Classic Jazz Band, Jazzretsh, Soulwhat! zenekarok állandó tagja,valamint számos hazai pop-produkció résztvevője.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Budapest Jazz Ochestra

A Budapest Jazz Ochestra 1998-ban alakult Magyarország egyetlen professzionális big band-jeként, és a tradicionális big band felállást követi: 5 szaxofon (2 tenor szaxofon, 2 alto szaxofon, 1 bariton szaxofon), 4 posan (3 harsona, 1 basszus harsona), 4 trombita, valamint a zongorából, bőgőből, gitárból és dobból álló ritmusszekció. A Budapest Jazz Orhestra elsődleges céljai közt szerepel az, hogy muzsikusai elsajátítsák azt a fajta sokszínű játékmódot, amit a műfaj sokrétűsége megkövetel annak művelőitől. Mindezek mellett a legfontosabb feladatuknak tartják a jazz eljuttatását a műfaj iránt fogékony közönséghez, megmutatva számukra, hogy milyen is ez a muzsika, hogy honnan hová fejlődött az évtizedek alatt, megismertetni velük mind azokat az előadókat, akik mérföldkövei voltak ennek a zenének.

Transition

A Transition formáció Szendőfi Péter és Szakcsi Lakatos Róbert közös álma.
Galéria
2009 11 05 BJO a BJC-ben
2011 05 27 Deseő Csaba és a Gyárfás Quartet Pannonhalmán
Muzsikus Portál

Horváth Pluto József

Horváth Pluto József

Horváth "Pluto" József basszusgitáros, nagybőgős a magyar jazz egyik legfoglalkoztatottabb zenésze. Berki Tamás, Oláh Dezső,Jáger Bandi és más muzsikusok jazz és latin formációinak muzsikusa.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.