Zenész
Dennert Árpád
Dennert Árpád
A zenészről

Dennert Árpád1978-ban, Szegeden született.Itt kezdte zenei tanulmányait 1984-ben.1998-2001-ig a Kőbányai Zenei Stúdióban Tűzkő Csaba növendéke volt.2002-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Jazz Tanszakára.Tanárai:Elek István,Borbély Mihály.Hangszerei:bariton-tenor-alt-szoprán szaxofon és klarinét.A BJO mellett a szegedi Volvox, Storyville Jazz Band, a Szalóky Classic Jazz Band, Jazzretsh, Soulwhat! zenekarok állandó tagja,valamint számos hazai pop-produkció résztvevője.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Budapest Jazz Ochestra

A Budapest Jazz Ochestra 1998-ban alakult Magyarország egyetlen professzionális big band-jeként, és a tradicionális big band felállást követi: 5 szaxofon (2 tenor szaxofon, 2 alto szaxofon, 1 bariton szaxofon), 4 posan (3 harsona, 1 basszus harsona), 4 trombita, valamint a zongorából, bőgőből, gitárból és dobból álló ritmusszekció. A Budapest Jazz Orhestra elsődleges céljai közt szerepel az, hogy muzsikusai elsajátítsák azt a fajta sokszínű játékmódot, amit a műfaj sokrétűsége megkövetel annak művelőitől. Mindezek mellett a legfontosabb feladatuknak tartják a jazz eljuttatását a műfaj iránt fogékony közönséghez, megmutatva számukra, hogy milyen is ez a muzsika, hogy honnan hová fejlődött az évtizedek alatt, megismertetni velük mind azokat az előadókat, akik mérföldkövei voltak ennek a zenének.

Transition

A Transition formáció Szendőfi Péter és Szakcsi Lakatos Róbert közös álma.
Galéria
2009 11 05 BJO a BJC-ben
2011 05 27 Deseő Csaba és a Gyárfás Quartet Pannonhalmán
Muzsikus Portál

Tóth Viktor

Tóth Viktor

Tóth Viktor szaxofonos, a Tóth Viktor Tercett vezetője, a Berki Tamás Band tagja

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.