Formáció
Delalamm
Delalamm
A formációról
Delalamm, Lamm Dávid zenekara

A Delalamm egyszerűen megfogalmazva: Lamm Dávid groove bandája. A zenekar a jazz harmónia készletét és improvizációs felfogását olyan műfajok szolgálatába állítja, mint a hip-hop, az r'n'b, a reggae és a world music. A zenészek a magyar jazz és groove élet elismert fiataljaiból kerültek ki. Céljuk, hogy az itthon kevésbé megszokott módon közelítve a groove zenéhez, egy olyan elegyét hozzák létre a fent említett műfajoknak, amely nem kizárja, hanem erősíti azok legértékesebb elemeit.

A 2010. decemberében bemutatott 1st the 1 (...then the other) cimű lemez anyagával a zenekar körbejárta Budapest legismertebb klubjait. Dalaik hallhatóak az MR2 és a Jazzy rádió műsoraiban, továbbá meghallgathatóak az MR2 Akusztik honlapján is.

A Muzikumban a zenekar (állandó) vendége, a Realistic Crew-ból, a Sadant-ből és a Rewindról is ismert Zeek.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Sárik Péter

Sárik Péter

Sárik Péter a magyar jazz fiatal generációjának egyik legismertebb zeneszerzője és legkiválóbb zongoristája, Fábián Juli Jazz Riff, a Sárik Péter Trió és még sok más formáció tagja.

Fellépései

Gödör Klub

Gödör Klub

Gödör Klub, koncerthelyszín és találkozóhely a főváros szívében, rendszeres programmal, zenei sokszínűséggel, kiállításokkal és egyéb kulturális eseményekkel.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.