Zenész
Czirják Csaba
Czirják Csaba
A zenészről
Czirják Csaba gitáros, saját Quartetjének és más zenekaroknak kiváló zenésze

Czirják Csaba a harmincas korosztály kiválóan képzett gitárosa. A Békés megyéből származó muzsikus már fiatal korában eljegyezte magát hangszerével és az improvizatív zenével. Útja törvényszerűen vezetett Budapestre, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakára, ahol jazzgitár előadóművész diplomát szerzett. A Magyar Rádió Jazzgitár-versenyén a második helyen végzett. Neki az is sikerült , amire olyan sokan hiába vágyakoznak: felvételt nyert a világ leghíresebb jazzoktatási intézményébe, a bostoni Berklee College of Music-ba, ahol kortársai közül Bacsó Kristóf, Tzumo és Németh Ferenc is végzett. Hazatérte után különféle formációkban játszott, majd 2004-ben megalapította saját együttesét. Stílusára John Coltrane, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Chris Potter, Sonny Rollins, Jim Hall, Kurt Rosenwinkel, Branford Marsalis volt nagy hatással. Tanít a Kodolányi János Főiskola Jazz Tanszékén. Rendszeresen szerepel a hazai klubokban és külföldi fesztiválokon. A jazz-kvartett műsorán modern main stream szerzemények és saját kompozíciók szerepelnek.

 

                                                         

Díjak :

 

-  Magyar Rádió Jazz-Gitár versenyen II. helyezet

  1. - Berklee ösztöndíj (Perugia , Italy)

  2. - Stehphen D. Holland díj (Boston , Ma. , USA)

 

Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Czirják Csaba Quartet

Czirják Csaba Quartet

Szandai Mátyás Quintet

Szandai Mátyás Quintet
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Nagy János

Nagy János

Nagy János zongoraművész-zeneszerző, a Free Style Chamber Orchestra művészeti vezetője, a Nagy János Trió vezetője, számos zenei produkció közreműködője.

Fellépései

Gödör Klub

Gödör Klub

Gödör Klub, koncerthelyszín és találkozóhely a főváros szívében, rendszeres programmal, zenei sokszínűséggel, kiállításokkal és egyéb kulturális eseményekkel.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.