Zenész
Czibere József
Czibere József
A zenészről
1977-ben születtem Hajdúböszörményben, zenei tanulmányaimat 11 évesen a helyi zeneiskolában ütőhangszeresként kezdtem, majd Sándor László magántanítványaként folytattam.
 1995-ben kerültem Budapestre, ahol hozzájutottam az első pár kongámhoz és bekerültem a Wei Wu Wei zenekarba majd az Eichinger bandbe. 2001-ben játszottam Katona Klári zenekarában és a következő évben mint session zenész az LGT-vel. Közreműködtem a Budapest Jazz Orchestra első – Budapest Jazz Suite című – lemezén.
 2003-ban az Egyesült Királyságba költöztem, ahol egy zeneiskolában és egy általános iskolában 8 és 14 év közötti gyerekeket tanítottam dobolni. Bekerültem Victor Davis zenekarába, akivel eljutottam japánba és európa csaknem összes országába.
 2006-ban szerelemtől és honnvágytól vezérelve hazaköltöztem. Balázs Elemér 2008 januárjában hívott a groupba muzsikálni.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Balázs Elemér Group

Balázs Elemér Group, Balázs Elemér jazzdobos által alapított jazz-zenekar, melyben kiváló zenészek - köztük a két énekes: Winand Gábor és Hajdu Klára - különleges hangzásvilágot szólaltatnak meg.

Tátrai Trend

A Latin Duót tavaly már a fellépéseken nagy társaság kísérte köztük volt Glaser Péter (bőgő), Pintér Tibor (gitár) és Czibere József (ütőhangszerek) is. Tibusznak megtetszett a velük való közös muzsikálás, s 2008 őszétől már ez a négyes alkotja a Tátrai Trend együttest.
Galéria
2009 09 23 Balázs Elemér Group a Gödörben
Muzsikus Portál

Kertész Erika

Kertész Erika

Kertész Erika, az új utakat kereső énekesnő, az E.K.Avenue zenekar vezetője

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.