Zenész
Czibere József
Czibere József
A zenészről
1977-ben születtem Hajdúböszörményben, zenei tanulmányaimat 11 évesen a helyi zeneiskolában ütőhangszeresként kezdtem, majd Sándor László magántanítványaként folytattam.
 1995-ben kerültem Budapestre, ahol hozzájutottam az első pár kongámhoz és bekerültem a Wei Wu Wei zenekarba majd az Eichinger bandbe. 2001-ben játszottam Katona Klári zenekarában és a következő évben mint session zenész az LGT-vel. Közreműködtem a Budapest Jazz Orchestra első – Budapest Jazz Suite című – lemezén.
 2003-ban az Egyesült Királyságba költöztem, ahol egy zeneiskolában és egy általános iskolában 8 és 14 év közötti gyerekeket tanítottam dobolni. Bekerültem Victor Davis zenekarába, akivel eljutottam japánba és európa csaknem összes országába.
 2006-ban szerelemtől és honnvágytól vezérelve hazaköltöztem. Balázs Elemér 2008 januárjában hívott a groupba muzsikálni.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Balázs Elemér Group

Balázs Elemér Group, Balázs Elemér jazzdobos által alapított jazz-zenekar, melyben kiváló zenészek - köztük a két énekes: Winand Gábor és Hajdu Klára - különleges hangzásvilágot szólaltatnak meg.

Tátrai Trend

A Latin Duót tavaly már a fellépéseken nagy társaság kísérte köztük volt Glaser Péter (bőgő), Pintér Tibor (gitár) és Czibere József (ütőhangszerek) is. Tibusznak megtetszett a velük való közös muzsikálás, s 2008 őszétől már ez a négyes alkotja a Tátrai Trend együttest.
Galéria
2009 09 23 Balázs Elemér Group a Gödörben
Muzsikus Portál

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán harmonikás, a Harmonicum, a Fritz-Marosi Quartet és az Etnograd produkciók zenésze, aki a balkáni dallamok és a jazz mellett más műfajokban is otthon van.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.