Zenész
Cséki Kálmán Ifj.
Cséki Kálmán Ifj.
A zenészről
ifj. Cséki Kálmán  zongorista 1982-ben Budapesten született. 8 évesen kezdett el zongorázni - elsősorban klasszikus zenét. 15 éves kora óta Brüsszelben él. Itt végezte el a konzervatórium jazz tanszakát, ezzel egy időben kezdett el játszani Roby Lakatos zenekarában akivel végigturnézta szinte egész Európát. Játszott együtt Martin Drew-val a londoni a Ronnie Scott Jazz Club-ban Martin Drew-val, Franfurtban Bireli Lagrene-nel. 2005-ben megalakította saját trióját Trio Kalmito néven, azóta kialakította sajátos zenei stílusát amelyben a bebop, smooth jazz, latin, klasszikus és a balkáni zene ötvöződik. 
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Orgon Albert Quartet

Orgon Albert Quartet a Muzsikus Világban
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Szirtes Edina

Szirtes Edina

Szirtes Edina "Mókus" hegedűművész, énekes, zeneszerző. Saját zenekaraival - köztük a Fabula Rasa és az FSCO - folyamatosan koncertezik Magyarországon és Európában egyaránt.

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.