Formáció
Brass on Brass Dixiland Band
Brass on Brass Dixiland Band
A formációról
Brass on Brass Dixiland Band :
 "Brass on brass ( Réz a rézen,vagy Réz hátán réz ) elnevezés Márton Gyulától, a Csinibaba forgatókönyví­rójától származik. Az együttest 1998 nyarán kezdtem el szervezni, három évvel azután, hogy megszünt, majd lebontották a munkahelyemet, a Magyar Mozi- és Videofilmgyárat.
A XVIII. kerületi Rółzsa Ferenc Müvelődési Ház, majd a Kondor Béla Közösségi ház fogadott be bennünket, ahol a kezdetektől fogva dixieland klubot müködtetünk." (Szobolits Béla)


"Dixie rezesek, hatalmas jókedvvel, bőséggel!" - a tradicionális dzsessz együttes saját bevallása szerint ez a mottó jellemzi leginkább előadásukat. A 11 éve alakult zenekar műsorán elsősorban blues, boogie-woogie, dixieland, swing, illetve a 20-as, 30-as, 40-es évek jazz standard dalai szerepelnek, mellyel sikeresen szerepeltek több hazai jazz-, illetve dixie találkozón. Előadásukra jellemző, hogy közvetlen kapcsolatot tudnak teremteni a közönséggel, így koncertjeik kellemes élményt biztosítanak a hallgatóság számára.

dr.Borissza Géza - gitár, bendzsó, fuvola
Hans Van Vliet - harsona
dr.Huszár András - zongora
Jákó Balázs - nagybőgő
Makó László - szopránszaxofon
Szobolits Béla - trombita, szárnykürt, ének
Zsidel Miklós - dobok
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Szirtes Edina

Szirtes Edina

Szirtes Edina "Mókus" hegedűművész, énekes, zeneszerző. Saját zenekaraival - köztük a Fabula Rasa és az FSCO - folyamatosan koncertezik Magyarországon és Európában egyaránt.

Fellépései

Budapest Jazz Club

Budapest Jazz Club

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.