Formáció
Brass on Brass Dixiland Band
Brass on Brass Dixiland Band
A formációról
Brass on Brass Dixiland Band :
 "Brass on brass ( Réz a rézen,vagy Réz hátán réz ) elnevezés Márton Gyulától, a Csinibaba forgatókönyví­rójától származik. Az együttest 1998 nyarán kezdtem el szervezni, három évvel azután, hogy megszünt, majd lebontották a munkahelyemet, a Magyar Mozi- és Videofilmgyárat.
A XVIII. kerületi Rółzsa Ferenc Müvelődési Ház, majd a Kondor Béla Közösségi ház fogadott be bennünket, ahol a kezdetektől fogva dixieland klubot müködtetünk." (Szobolits Béla)


"Dixie rezesek, hatalmas jókedvvel, bőséggel!" - a tradicionális dzsessz együttes saját bevallása szerint ez a mottó jellemzi leginkább előadásukat. A 11 éve alakult zenekar műsorán elsősorban blues, boogie-woogie, dixieland, swing, illetve a 20-as, 30-as, 40-es évek jazz standard dalai szerepelnek, mellyel sikeresen szerepeltek több hazai jazz-, illetve dixie találkozón. Előadásukra jellemző, hogy közvetlen kapcsolatot tudnak teremteni a közönséggel, így koncertjeik kellemes élményt biztosítanak a hallgatóság számára.

dr.Borissza Géza - gitár, bendzsó, fuvola
Hans Van Vliet - harsona
dr.Huszár András - zongora
Jákó Balázs - nagybőgő
Makó László - szopránszaxofon
Szobolits Béla - trombita, szárnykürt, ének
Zsidel Miklós - dobok
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Petruska András

Petruska András

Petruska András gitáros,énekes.

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.