Zenész
Boda Gellért
Boda Gellért
A zenészről
"Boda Gellért hegedűs a Zagyva Banda zenekar alapító tagja. Brácsásként kezdte pályafutását, majd (Szabó András)Bandi érkezésekor prímássá lépett elő. "
Gellért tagja a balkáni zenéket játszó CimbaliBand zenekarnak is hegedűse. Még csak 19 éves, de játéka meghazudtolja életkorát. Nyolc éves korában kezdett hegedülni, párhuzamosan klasszikus és népzenét lakóhelyén a Pest megyei Turán, majd 2002-ben prímása lett a turai Zagyva Banda autentikus magyar népzenekarnak. 2003.-ban felvételt nyert a váci Pikéthy Tibor Zeneművészeti Konzervatóriumba, ahol 2006.-ban végzett. Jelenleg a Nyíregyházi Főiskola Népzene szakának hallgatója. Sikeresen sajátította el a magyar és balkáni hegedűsök különleges és virtuóz játékstílusát, mellyel sikeresen színesíti a zenekar hangzását.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

CimbaliBand

A CimbaliBand cimbalom-harmonika vezette formációja úttörő kezdeményezésnek számít.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Kertész Csaba

Kertész Csaba

Kertész Csaba gitáros, a Maszkura és a Tücsökraj zenekar gitárosa

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.