Zenész
Blaskó Mihály
Blaskó Mihály
A zenészről
Szarvason született 1969. október 3-án. Itt végezte alapfokú zenei tanulmányait. 1988-ban fagott szakon tett érettségit Kerekes Teréz tanárnőnél a Békéscsabai Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Debreceni Konzervatóriumában diplomázott 1993-ban. Tanárai voltak: Arnóth Balázs, Nemes Ferenc és Olajos György. A főiskolás évek alatt, illetve az azt követő két évben több helyen fagottozott és tanított. / Debreceni Csokonai Színház, Szabolcsi Szimfonikus Zenekar, Törökszentmiklós, Karcag/ 1995 őszétől a Szigetmonostori Zeneiskolában tanított, tagja volt a Pest megyei Szimfonikus Zenekarnak. Két évig közreműködött egy kortárs zenei csoportban, a Nazália Oboa Quartett-ben. Jelenleg tizedik éve tanít a pomázi zeneiskolában és tagja egy itt alakult reneszánsz együttesnek, az Anello Consort-nak. Mindemellett fagottozik a Szentendrei Kamarazenekarban.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Free Style Chamber Orchestra

Free Style Chamber Orchestra. A Nagy János és Pálhegyi Máté által létrehozott zenekar 15 tagjának közös célja a határok és klisék nélküli muzsikálás, amely az előadók különböző zenei hátteréből és a minket körülvevő világ kulturális sokféleségéből fakad.
Galéria
2009 08 14 FSCO a Pannonhalmi Jazzteraszon
Muzsikus Portál

Tóth Viktor

Tóth Viktor

Tóth Viktor szaxofonos, a Tóth Viktor Tercett vezetője, a Berki Tamás Band tagja

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.