Zenész
Barabás Lőrinc
Barabás Lőrinc
A zenészről
Barabás Lőrinc trombitás :
1983. márc. 10-én született Budapesten. A trombitálást 12 évesen kezdte a Szabolcsi Bence Zeneiskolában, ahol klasszikus zenét tanult. 1999 és 2002 között a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatója, itt ismerkedett meg a jazzel és egyéb zenei műfajokkal. 2006 tavaszán végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszékén. Tanárai Nemes Krisztina és Fekete-Kovács Kornél voltak. Tagja volt számos jazz és pop formációnak, de játszott szimfónikus zenekarban is. Zenehallgatás terén mindenevő.

2004 nyarán kezdett lejárni a Gimmeshot bulikra itt ismerte meg Élő Mártont (Dermot), akivel hamar megtalálták a közös zenei hangvételt. Eleinte főle Élő Mártonnal, a Gimmeshot bulikon lépett fel Dj-k kiséretével, majd egyre gyakrabban próbálta ki magát különböző zenei környezetekben. Így kezdett el rendszeresen DJ-kel és más élő hangszerekkel együtt fellépni. Ennek eredménye az improvizatív estjeiről híres Random projekt, melyben mindig más felállásban ad barátaival koncertet a város különböző klubjaiban.

Sok, különböző stílusú együttesben játszott rendszeresen illetve alkalmilag így többek között 2006 ban játszott már Nicola Contéval is. Jelenleg az Eklektric mellett az Irie Maffia, illetve a The Uptown Felaz formációkban játszik. Ez utóbbiakkal filmzenét is szerzett, a Kész Cirkusz c. filmhez, mellyel a filmszemlén zenei díjat nyert.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Barabás Lőrinc Eklektric

Barabás Lőrinc Eklektric eklektikus városi tánczenét játszó csapat a Muzsikus Világban.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Fritz Joe

Fritz Joe

Fritz Joe klarinétos, a magyar swing egyik legkiválóbb szólistája. Tradícionális, mégis egyedi ízű, virtuóz játékát a Fritz Joe Quintet, a Fritz-Marosi Quartet és még számos formáció frontembereként élvezhetjük.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.