Zenész
Barabás Lőrinc
Barabás Lőrinc
A zenészről
Barabás Lőrinc trombitás :
1983. márc. 10-én született Budapesten. A trombitálást 12 évesen kezdte a Szabolcsi Bence Zeneiskolában, ahol klasszikus zenét tanult. 1999 és 2002 között a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatója, itt ismerkedett meg a jazzel és egyéb zenei műfajokkal. 2006 tavaszán végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszékén. Tanárai Nemes Krisztina és Fekete-Kovács Kornél voltak. Tagja volt számos jazz és pop formációnak, de játszott szimfónikus zenekarban is. Zenehallgatás terén mindenevő.

2004 nyarán kezdett lejárni a Gimmeshot bulikra itt ismerte meg Élő Mártont (Dermot), akivel hamar megtalálták a közös zenei hangvételt. Eleinte főle Élő Mártonnal, a Gimmeshot bulikon lépett fel Dj-k kiséretével, majd egyre gyakrabban próbálta ki magát különböző zenei környezetekben. Így kezdett el rendszeresen DJ-kel és más élő hangszerekkel együtt fellépni. Ennek eredménye az improvizatív estjeiről híres Random projekt, melyben mindig más felállásban ad barátaival koncertet a város különböző klubjaiban.

Sok, különböző stílusú együttesben játszott rendszeresen illetve alkalmilag így többek között 2006 ban játszott már Nicola Contéval is. Jelenleg az Eklektric mellett az Irie Maffia, illetve a The Uptown Felaz formációkban játszik. Ez utóbbiakkal filmzenét is szerzett, a Kész Cirkusz c. filmhez, mellyel a filmszemlén zenei díjat nyert.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Barabás Lőrinc Eklektric

Barabás Lőrinc Eklektric eklektikus városi tánczenét játszó csapat a Muzsikus Világban.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Tóth Viktor

Tóth Viktor

Tóth Viktor szaxofonos, a Tóth Viktor Tercett vezetője, a Berki Tamás Band tagja

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.