Formáció
Balogh Botos Duó
Balogh Botos Duó
A formációról
Balogh József klarinét-, és Botos Tibor gitárművészek, hangszerük kiváló képviselői. Öröm számukra az együtt zenélés, amit megosztanak közönségükkel.

Repertoárjuk igen nagy és változatos, igazi örömforrás a hallgatóságnak. Örökzöld és új, elfeledett majd újra felfedezett dallamok, népszerű és virtuóz hangszer szólók alkotják a duett programját.  Muzsikájukra jellemző a rendkívül virtuóz, színes, improvizatív előadás mód, változatos darab és stílusválasztás.

 A humorral kevert, egymással viccelődő, stílust, vagy fazont tévesztett dallamok, sokszor varázsolnak mosolyt a közönség arcára. Az együttes tagjainak akusztikusan is megszólaló mesterhangszerei, fokozzák muzsikájuk élvezetét.

Az együttes vezetője Balogh József klarinétművész. Ő hangszereli darabjaikat és új zenéket is készít a duettnek. Felcsendülő örömteli zenéjük utat talál minden emberhez, játszanak akár koncerttermek vagy más helyszínek dobogóin.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Fodo

Fodo

Fodo - ifj. Födö Sándor - sokoldalú muzsikus, a Fábián Juli Jazz Riff, a Juhász Gábor Quintet, az Azuma Clan és még számtalan formáció tagja

Fellépései

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs gyönyörű kávéháza, ahol a különleges atmoszférát teremtő környezetben egyedi hangulatú koncerteken ismerhetjük meg a magyar zenészek legjobbjait.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.