Formáció
Balogh Botos Duó
Balogh Botos Duó
A formációról
Balogh József klarinét-, és Botos Tibor gitárművészek, hangszerük kiváló képviselői. Öröm számukra az együtt zenélés, amit megosztanak közönségükkel.

Repertoárjuk igen nagy és változatos, igazi örömforrás a hallgatóságnak. Örökzöld és új, elfeledett majd újra felfedezett dallamok, népszerű és virtuóz hangszer szólók alkotják a duett programját.  Muzsikájukra jellemző a rendkívül virtuóz, színes, improvizatív előadás mód, változatos darab és stílusválasztás.

 A humorral kevert, egymással viccelődő, stílust, vagy fazont tévesztett dallamok, sokszor varázsolnak mosolyt a közönség arcára. Az együttes tagjainak akusztikusan is megszólaló mesterhangszerei, fokozzák muzsikájuk élvezetét.

Az együttes vezetője Balogh József klarinétművész. Ő hangszereli darabjaikat és új zenéket is készít a duettnek. Felcsendülő örömteli zenéjük utat talál minden emberhez, játszanak akár koncerttermek vagy más helyszínek dobogóin.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint gitáros, aki saját triója mellett a Transform Quintet tagja, rendszeresen fellép Gereben Zitával, Harcsa Veronikával és még sok kiváló muzsikussal.

Fellépései

Budapest Jazz Club

Budapest Jazz Club

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.