Formáció
Balogh Botos Duó
Balogh Botos Duó
A formációról
Balogh József klarinét-, és Botos Tibor gitárművészek, hangszerük kiváló képviselői. Öröm számukra az együtt zenélés, amit megosztanak közönségükkel.

Repertoárjuk igen nagy és változatos, igazi örömforrás a hallgatóságnak. Örökzöld és új, elfeledett majd újra felfedezett dallamok, népszerű és virtuóz hangszer szólók alkotják a duett programját.  Muzsikájukra jellemző a rendkívül virtuóz, színes, improvizatív előadás mód, változatos darab és stílusválasztás.

 A humorral kevert, egymással viccelődő, stílust, vagy fazont tévesztett dallamok, sokszor varázsolnak mosolyt a közönség arcára. Az együttes tagjainak akusztikusan is megszólaló mesterhangszerei, fokozzák muzsikájuk élvezetét.

Az együttes vezetője Balogh József klarinétművész. Ő hangszereli darabjaikat és új zenéket is készít a duettnek. Felcsendülő örömteli zenéjük utat talál minden emberhez, játszanak akár koncerttermek vagy más helyszínek dobogóin.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Harcsa Veronika

Harcsa Veronika

Harcsa Veronika énekesnő, a Harcsa Veronika Quartet vezetője

Fellépései

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs gyönyörű kávéháza, ahol a különleges atmoszférát teremtő környezetben egyedi hangulatú koncerteken ismerhetjük meg a magyar zenészek legjobbjait.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.