Zenész
Bálint Gergely
Bálint Gergely
A zenészről
Bálint Gergely szaxofonos : 
    "A zenetanulást 6 évesen kezdtem meg a XVIII. Kerületi Vörösmarty Mihály Ének-zenetagozatos Általános Iskolában, később gimnáziumi tanulmányaimat is itt folytattam. Közben a XVIII. Kerületi Dohnányi Ernő Zeneiskolában 2 évig furulyáztam, 3 évig klarinétoztam, majd szaxofon-tanulmányokat folytattam. (tanáraim: ifj. Szőnyi Lajos, Jakab János és Kohán István) A zeneiskola fúvós-zenekarával Sánta Ferenc karnagy vezetésével számos versenyen értünk el helyezést. 1997-ben �űvelődésért-díj�jal tűntettek ki a rendszeres állami ünnepségeken való szereplésemért. Nagyjából 18 éves koromig a tanulmányaim során elsősorban a klasszikus zenéről-zenéből szerezhettem közeli tapasztalatokat, élményeket és alapvető ismereteket, ám ezek után a Kőbányai Zenei Stúdióban kaptam kitűnő lehetőséget a könnyűzene és a jazz elsajátítására. Tanáraim többek között Szuhai János és Tűzkő Csaba voltak. Szakvizsgámat követően olyan helyeknek voltam rendszeres muzsikusa, mint a Cotton Club (ahol közel 2 évig dolgoztam) és a Westend Hilton (szintén 2 évig). Számos zenekarban előfordultam: funk, blues, jazz és jazzrock formációkban, de tánczenét is játszottam rendezvényeken, bálokon, dunai hajókon, esküvőkön.

    Továbbra is keresem a lehetőségeket a fellépésekre, hogy a művészet kinyissa a szíveket és feltörje a korlátokat. Életemet jelenleg nem csak a zene aranyozza be, hanem a Tan Kapuja Buddhista Iskolán hallgatott filozófia órák is. "
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Relax

Relax a Muzsikus világban.
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Nagy János

Nagy János

Nagy János zongoraművész-zeneszerző, a Free Style Chamber Orchestra művészeti vezetője, a Nagy János Trió vezetője, számos zenei produkció közreműködője.

Fellépései

Gödör Klub

Gödör Klub

Gödör Klub, koncerthelyszín és találkozóhely a főváros szívében, rendszeres programmal, zenei sokszínűséggel, kiállításokkal és egyéb kulturális eseményekkel.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.