A Muzsikus Club Kulturális Egyesület által létrehozott értékek

Koncertek a Muzsikus Kávéházban - 2005 - 2011
A Muzsikus Kávéházban 2005-től több, mint négyszáz koncertet szerveztünk.
A jazzt, a klasszikus muzsikát, a latin zenét és egyéb műfajokat képviselő előadások mellett hangszerbemutatókat, táncos produkciókat,irodalmi esteket és sokféle egyéb rendezvényt valósítottunk meg.


A Muzsikus Rádió - 2009 - 2011
2009 őszén egyesületünk elindította a Muzsikus Rádiót. Az internetes média létrehozásának célja kettős volt: egyrészt teret adni a magyar zenészek felvételeinek - itt 24 órában csak ilyet hallani -, másrészt lehetőséget adni a civil szféra - köztük a művészetek - képviselőinek megismerésére. Hallgasson bele adásunkba.


A Pannonhalmi Jazzterasz - 2010
Ebben az évben a rendezvénysorozathoz egy nagyszabású zárókoncert keretében csatlakoztunk. A Budapest Jazz Orchestra fellépése - Micheller Myrtill közreműködésével - olyan produkciót jelentett, amely megalapozta a Muzsikus Világ jelenlétét a következő évekre. Külön öröm volt, hogy a rendezvény "előzenekaraként" Petruska Andrist mutathattuk be a közönségnek, aki - értő fülekre találva - a 2011-es szezonnyitásra kapott felkérést!


Koncertek a Széchenyi Kertben - 2010
Az Egyesületünk által 2010-től elsődleges feladatként megjelenő Muzsikus Rádió szervezésében több rendezvényt bonyolítottunk, melynek kiemelkedő sorozata volt a Széchenyi Kertben megtartott koncertsorozat.


A Motoroshang Rádió - 2010-2011
A Muzsikus Rádió elsöprő sikerén fellelkesülve egyesületünk rádiós barátai létrehoztak egy második internetes rádiót is, melyben a magyar rock-, blues-, alternatív- és más "keményebb" zenék magyar előadóit segítjük. E törekvésünkben egymásra találtunk a magyar motoros-társadalom tagjaival is, akikkel közösen segítjük e különleges szubkultúrák előítéletektől mentes bemutatását, megismerését. A stúdiónkban sokszor élőben zenélnek ismert előadók és fiatal tehetségek.


Médiapartnerség zenei rendezvényekhez - 2010
Több olyan rendezvényen megjelentünk, ahol hírdetni tudtuk a magyar muzsikusok tehetségét. Elsősorban zenei programok részeseiként segítettük a rendezvények beharangozását ill. lebonyolítását.  A széles skálát jól mutatja, hogy a Muzsikus Rádió megjelenése a Harmonikás Találkozón és a Motoroshang Rádió ottléte a nagy Rockfesztiválokon egyaránt része volt ennek az évnek.


Baráti segítség egy lemezfelvételhez - 2010
Egyesületünk tagja - Oláh Dezső zeneszerző és jazz-zongoraművész - Septetjével elkészítette első nagylemezét, melynek felvételéhez - szállítás megszervezésével járultunk hozzá. Jó volt látni a Muzsikus Kávéházból induló csapat profizmusát és elkötelezettségét a törökbálinti stúdióban végzett munka közben.

SZAFT Fesztivál, Szentendre - 2009

Ebben az évben már két színpad háromnapi programját szervezte a Muzsikus Club Kulturális Egyesület.
Tisza Bea Quartet, Vodku, Maszkura és a Tücsökraj, Harmonicum (Marosi Zoltán vezette harmonika-együttes), Joe Fritz Band,  Empty Pubs, Farkas Zsófi és a Jágersoul, a Cz Project, Mózes Tamara és a JazzRulett, Jazz7 és még sok kíváló fellépő tette színessé e három napot.


A Pannonhalmi Jazzterasz - 2009
A Pannonhalmán megtartott fesztivál három koncertjét a Muzsikus Világ égisze alatt szerveztük meg. A Harcsa Veronika Quartet, a Fábián Juli Jazz Riff és a Free Style Chamber Orchestra fellépése - a Pannonhalmi Pincészet  marketingigazgatójának szavaival élve - nagyon magasra tette a mércét a 2010-es koncertek sikeréhez.


Haydn baritondarabok kotta átirat megjelentetése - 2009 - 2010
Egyesületünk 2009 őszén - az NKA támogatásával - elkészítette, kiadta és terjesztésbe bocsátotta Büki Richard gitárművész kotta-átiratait. Az igényesen elkészített kotta már kapható a nagy kotta-szaküzletekben. 2010-ben kottabemutató koncerteket tervezünk vidéki zeneiskolákban, művelődési házakban.
 

Koncertek a Padlizsán Étteremben - 2007 - 2010
Az esztergomi étteremben csodálatos gasztronómiai és zenei élmények várják a vendégeket a Muzsikus Világ koncertsorozatán. 2007 óta minden hónapban minőségi élőzenét hallgat visszatérő törzsközönségünk, így lassan 50-ik koncertünket ünnepeljük e remek helyszínen.(A képen Tettamanti Tamás trombitál a MAE Quintetben).


A honlap: a megújult muzsikus.hu
2009 nyarán fantasztikus felajánlást kaptunk Berta Gábortól (Netcube), aki kifejlesztette számunkra jelenlegi honlapunkat. Tízezres létszámú - rendszeresen visszatérő - látogatónk már több, mint egymillió oldalt tekintett meg az első két hónap alatt! Folyamatosan bővülő adatbázisunkban 80 helyszín, 170 formáció, 540 muzsikus található, kb: 400 rendezvényt ajánlottunk,  150 koncert emlékeit - kb: tízezer fotót - rögzítettünk. (2009 december végi adat).Muzsikus diákok koncertjei

A Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskola diákjai rendszeresen koncertlehetőséget kapnak a Muzsikus Club Kulturális Egyesülettől. A koncertek megvalósítását magas színvonalon biztosítjuk a Muzsikus Kávéházban és más helyszíneken is. Közel 40 fiatal lépett már fel ezeken a rendezvényeinken.


Világzene a Gödörben - 2009
2009 nyarától több világzenei rendezvény megvalósításában együttműködött a Muzsikus Világ a Gödör Clubbal. A közkedvelt belvárosi helyszínre elvittük görög buzukiművész Sarantis zenekarát, a Horváth Gyula Gipsy Bandet, a Kalengot, a Lighthouse Musicot, az Orthent, a Túlpartot, a Vodkut, a Kiendét és még sok kiváló muzsikust.


Közös Hullámhossz Taljándörögdön - 2009
A nyáron - az akkor még csak létrehozás alatt lévő -  Muzsikus Rádiót képviseltük a Taliándörögdön megszervezésre kerülő 10 napos fesztivál alatt létrehozott - Szabad Rádiósokat tömörítő - Közös Hullámhossz Rádió működésében. Segítségünkkel sok kiváló muzsikus adott interjút, remek magyar muzsikák szóltak az éterben. A rendezvény egyik helyszínén az egyesületünk által biztosított hangrendszer biztosította a magas színvonalú megszólalást több, mint 20 zenekar számára. (A bal képen Harcsa Veronika énekel(!), a jobb képen a Ghimes vezetője, Szarka Gyula) 


A Pálma Rendezvényház koncertjei - 2009
Gyimesi Krisztina meghívására 2009-ben a Muzsikus Világ csodálatos helyszínen szervezhetett havi két koncertet.
A felújításért Podmaniczky-díjjal jutalmazott Pálma Rendezvényház különleges koncertterme lett sok kiváló muzsikusnak. (A fotón Riz Laura és a Botos trió)


"Civilben" A Magyar Dal Napján és a Khamoro Fesztiválon - 2009
A Civil Rádió meghívására egyesületünk vezetője két fesztiválon is lehetőség kapott, hogy a fellépőkkel egyenes adásban interjúkat készítsen. A csodálatos lehetőségért ezúton is köszönettel tartozunk Pogány Györgynek és csapatának. (A bal képen Csík János, a jobb fotón Lovász Irén látható, de azon a napon Ferenczi György, a Téka zenekar, ifj. Csoóri Sándor, Herczegh Flóra, Maszkuráék, Gryllus Vilmos, a Makám zenekar és még sokan nyilatkoztak.)    
 

Bárosan szép az élet... 2008-2010
2008 őszén elindítottunk a fenti címmel egy sorozatot a Muzsikus Kávéházban, melynek keretében Ligeti Éva - a "bárzongorázás és éneklés nagyasszonya" - együtt énekel kéthetenként a múlt század dalaiért rajongó közönséggel. A 30 előadáson túl járó rendezvény mára a Muzsikus Kávéház leglátogatottabb produkciója.


"Nincs határ" koncertek Dorogon - 2009
A generációs határokon is áttörtünk, amikor a révkomáromi, 12 éves Hodek Dávid, a "nagy öreg" Lattmann Bélával, Sárik Péterrel, Bolla Gáborral és Reviczky Balázzsal zenélt. Ugyancsak nagy sikere volt a Fritz-Marosi Quartet swingestjének, melynek vendége Schreck Ferenc volt.
 

Rádióműsor a Kontakt Rádióban
- 2009
Egyesületünk elnöke - Pick Róbert - "A Muzsikus Világa" címmel heti rendszereséggel készített portréműsort a terézvárosi Kontakt Rádióban 2009 első félévében. Ugyanezen az adón heti háromszor három órában programajánló délelőtti műsorban hívta fel a figyelmet a magyar jazz és világzene legjobbjainak koncertjeire.
(A képeken Szolnoki Dóra és Csendes Csaba látható).Újra az Oscarban a Muzsikus Világ - 2009
2008 évben már szerveztünk az akkori Oscar Bárba, Tatára jazzesteket. A 2009 őszén a Zsigmond Udvarban megnyíló, elegáns helyszín ismét a Muzsikus VIlágot kérte fel havi rendszerességű koncertjeinek lebonyolítására.
 

Koncertek az Adler Kávéházban
- 2008-2010
A Muzsikus Világ koncertsorozat keretében közel 60 koncertet szerveztünk, valamint az így megismert előadókkal több magánrendezvény lebonyolításában is közreműködtünk. (A fotón Tommy Vig, Joe Fritz és Süttő Péter)


A Muzsikus Világ hanglemezek
- 2008-2010
Egyesületünk 2007-ben és 2008-ban is megteremtette a lehetőségét, hogy válogatás-lemezeken magyar tehetségek felvételei szólalhassanak meg. 2009-ben segítséget nyújtottunk a Shadows of Hungary lemez megjelenéséhez is.


Badacsony Borfesztivál - 2008
2008 nyarán Budapest szívében került megrendezésre a Badacsony Borfesztivál, melynek zenei programját a Muzsikus Club Kulturális Egyesület állította össze és munkatársaink részt vettek a szervezésben is.
(A képeken a Samba de la Noche és a Lucky Boys látható)


Rendezvény a Stefánia Palotában - 2008
A Muzsikus Kávéházzal együttműködve egy magánrendezvény teljeskörű megvalósítását vállaltuk,
mely során a fény- és hangtechnikai megoldásokat és a minőségi zenét - a Jazz Faces Quartet előadásában - is biztosítottuk. (A fotón Szabó Tamás jazz-zongorista)


Art Café a Hatvani Művelődési Házban -2007-2009
A Muzsikus Világ szervezésében 2007 őszétől hallható minőségi élőzene a Hatvani Művelődési Házban. Orgonakoncert és latin estek, jazz-produkciók és klasszikus kamarakoncertek színesítették kínáltunkat.
(A fotón az Champagne Strings Trió és a Trio Latinos, vagyis Rontó Attila, Jáger Bandi és Pluto látható)


Zenei programok a Jászói Nyári Egyetemen - 2008
A Kassa melletti kisvárosban található Premontrei Apátság adott otthon 2008 nyarán a Nyári Egyetem díszkoncertjének. Pálhegyi Máté, Polónyi Ágnes és a Caprice Quartet szombati koncertje, valamint a hallgatók táborában szerdára szervezett Horváth Gyula koncert egyaránt nagy sikert aratott.


Az Adventi vásár népzenei programjai Szentendrén - 2008
2008 decemberében a szentendrei Adventi Vásár kulturális ajándéka volt, hogy a látogatók a hétvégi programok között minden este népzenei produkciót is hallgathattak. Az ifjú Muzsikás Együttes, a Budafolk Zenekar, a Méta együttes tagjai és más formációk szórakoztatták a vásárlátogatókat szervezésünkben. (A hidegben Salamon Beja és Porteleki László játszik hősiesen.) 


Koncertek a Rév-Komáromi Szent Borbála hajón - 2008
Komáromi barátainkat az ottani jazzklub rendezvényeinek megszervezése során ismertük meg.
A Szent-Borbála Hajóra 2008 nyarán azonban már latin és klasszikus zenei koncertek is eljutottak szervezésünkben. (a fotón a Caprice Quartet látható)

Óvodások a Muzsikus Világban - 2008
A Muzsikus Club Kulturális Egyesület támogatásával rendszeresen szervezünk koncerteket óvodásoknak.
A gyerekek látogatása a Muzsikus Kávéházban és a zenészek "betoppanása" az óvodák ünnepeire kedves emlékeink. (Gyárfás István Deseő Csabával, Pálhegyi Máté Ökrös Károllyal játszott a gyerekeknek.) 


Magánrendezvény a Hiltonban - 2008
Egy nemzetközi nagyvállalat ünnepi rendezvényén biztosítottunk fény- és hangtechnikát, valamint változatos zenei programot, együttműködve a Muzsikus Kávéházzal, muzsikusokkal és kiváló technikusokkal.
A Hilton Hotel Nagytermében lebonyolításra került sikeres rendezvény örök emlék marad megrendelőinknek és természetesen nekünk is. (Horváth Gyula zenekarának vendégművésze Maitinsky Anna Eszter volt)A nagytétényi Kastély Vendéglő - 2008
A patinás vendéglő 2008 évben rendszeresen teret adott a Muzsikus Világ koncertsorozat legjobbjainak.
Sok muzsikusunk mutatkozott be az érdeklődőknek Nagytétényben.


Szentendre éjjel-nappal  - 2008

A háromnapos rendezvény színpadán a Muzsikus Világ rendezésében és hangosításában szólaltak meg a zenekarok, nagy sikert aratva a fesztivál vendégeinél. Maszkura és a Tücsökraj, Empty Pubs, Trio Montana, Samba de la Noche és a Salsa Cubano forró hangulatú koncertekkel szórakoztatta Szentendre lakosait.

Muzsikus Klub Bakonybélen - 2008
A Muzsikus Club Kulturális Egyesület álmát valósítottuk meg, amikor egy kis bakonyi faluban megteremtettük a lehetőségét egy zenei koncertsorozatnak.  2008-ban 10 koncertet szerveztünk. (A képen MAE énekel, Gáspár Pál és amerikai barátja bendzsóznak)

Tehetségek festményei és zenéi a Szépművészeti Múzeumban - 2008
Nagy öröm, hogy az igényes kulturális estét szervezők is zenei partnernek hívják vállalkozásunkat.
Ezúttal fiatal festők képeire készített improvizáció-kompozíciót vittünk Gereben Zitával, Nagy Jánossal és Pálhegyi Mátéval a Szépművészeti Múzeumba.


Muzsikus koncertek Pátyon - 2008
A Pátyi Levendula Otthon gyönyörűen felújított Kúriaépületében az otthon lakói és Páty polgárai egyaránt élvezhették különleges koncertsorozatunkat. (A képen Szalóky Béla és a Gyárfás Trió)


Szentendrei jazz-koncertek az Új Művész Étteremben - 2008-2009
A csodálatos kerthelységgel és hangulatos belső teremmel rendelkező étterem 2008 évben közel 80 koncerten látta vendégül a Muzsikus Világ zenészeit. (a fotón Maszkura és a Tücsökraj)

Bizonyára sok minden kimaradt, elnézést kérek azoktól, akik más rendezvényen találkoztak a Muzsikus Világgal és keresték emlékeiket. Kérem őrizzék velünk együtt...

Muzsikus Portál

Fritz Joe

Fritz Joe

Fritz Joe klarinétos, a magyar swing egyik legkiválóbb szólistája. Tradícionális, mégis egyedi ízű, virtuóz játékát a Fritz Joe Quintet, a Fritz-Marosi Quartet és még számos formáció frontembereként élvezhetjük.

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.