Zenész
Almási Kornél
Almási Kornél
A zenészről
Almási Kornél basszusgitáros, az Intermezzo Trió tagja.  Almási Kornél basszusgitár, egyházzenei és zeneelméleti tanulmányait követően 2000 óta a BTA tanszékvezető főiskolai docense. Számos hazai és külföldi élvonalbeli zenésszel dolgozott különböző formációkban a komoly zenén kívül gospel, jazz és a latin világában is. Néhány név a teljesség igénye nélkül: Banai Szilárd, Berdisz Tamás, Birta Miklós, Csikós Attila, Elek István, Jeszenszki György, Kaszás Péter, Muck Ferenc, Martonosi György, Sárik Péter, Winand Gábor. 2006 nyarán megalakította a 45 tagú JGM gospel együttesét.
Következő Fellépései
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Formációi

Intermezzo Trió

Intermezzo Trió, György Ákos új utakat kereső triója
Galéria
Az adatbázis nem tartalmaz kapcsolódó galériát.
Muzsikus Portál

Horváth Pluto József

Horváth Pluto József

Horváth "Pluto" József basszusgitáros, nagybőgős a magyar jazz egyik legfoglalkoztatottabb zenésze. Berki Tamás, Oláh Dezső,Jáger Bandi és más muzsikusok jazz és latin formációinak muzsikusa.

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.