Formáció
Alborada
Alborada
A formációról
Alborada: az Alborada duó világában a kiszámíthatóság bonyolódik, a bossa nova és tangó ritmusok forrnak össze, magyar nyelven megszólaló dalok formáját öltik magukra. Zenéjükben mindig a szöveg és dal minél hűbb egymásra találása a cél, hangulatok megragadása és kölcsönös továbbfestése.

"Zenénkben mindig a szöveg és dal minél hűbb egymásra találása a cél, hangulatok megragadása és kölcsönös továbbfestése.
Az Alborada világában a kiszámíthatóság bonyolódik, a bossa nova és tangó ritmusok forrnak össze, magyar nyelven megszólaló dalok formáját öltik magukra.”

 

2006-ban alakult, 2008-tól duó felállásban működik. Repertoárját magyar nyelvű saját szerzemények alkotják, köztük vers megzenésítésekkel. 

 

- A 2008. júniusában a Misztrál Fesztiválon Babits Mihály Gyöngylelet című versének megzenésítésével Tamás a legjobb hangszeresnek járó különdíjat kapta.

- 2008. decemberében a Fonó Ki-látó II. tehetségkutatón a duó, a zsűri különdíjat nyerte el, egy élő koncertfelvételt.

- 2009. júniusában a Misztrál Fesztiválon, Tamás a legjobb hangszeresnek járó különdíjat kapta.

 

Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok
Galériák
Muzsikus Portál

Fodo

Fodo

Fodo - ifj. Födö Sándor - sokoldalú muzsikus, a Fábián Juli Jazz Riff, a Juhász Gábor Quintet, az Azuma Clan és még számtalan formáció tagja

Fellépései

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz

Pannonhalmi Jazzterasz, ahol immár 5éve a kiváló nyári jazzkoncertek - a különleges környezetnek és a Borpincészet finom borainak köszönhetően - egyedi programokat adnak a minőségi eseményeket kedvelő látogatónak.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.