Helyszín
A Konyha
A Konyha
A helyszínről

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a főváros egyedi koncepcióval rendelkező gasztronómiai találkahelyét, A KONYHÁ-t, amely a nyári rendezvény időszak lezártával, mostantól szombaton is újra egész nap nyitva tart.

Jelmondatunk: A KONYHA, ahol Ön írja az étlapot

Az étlap a levesek, előételek és desszertek kínálatában segít ugyan eligazodni, a fő fogás kiválasztásában azonban a Vendég szabadon dönt, hogy milyen (hús)alapanyagból és milyen elkészítési módozatban kívánja elfogyasztani aznapi vacsoráját. A séf pedig az étterem közepén álló professzionális berendezésekkel felszerelt látványkonyhában készíti el az egyénileg összeállított fogást és a vendégek ráadásul végigkísérhetik az ételkészí-tés teljes folyamatát. A teljes és tökéletes ízharmónia érdekében a séfek és a felszol-gálók persze minden segítséget megadnak.

A név egyébként magáért beszél, hisz itt minden a főzésről szól. A KONYHÁ-ban a tulajdonos egyben a konyhafőnök is, aki feltárja szakmai életének színterét és beengedi oda a vendégeket.

Napközben egyszerű, menü jellegű ebédkínálattal várjuk a sietősen étkezőket, ám azok akiknek ideje engedi, gyakran változó ételsorokból választhatnak. Este hatkor pedig kinyit a látványkonyha, ahol a séf személyesen vesz részt a vendégek étel választásában és természetesen annak elkészítésében.


Az étterem - új helyen, más néven és sajnos zenei programok nélkül - működik tovább 2012-től... :-(

Helyszín adatok
Cím: 1037 Budapest Mikoviny u. 2-4
Kolosy tértől induló 165-ös autóbusz harmadik megállója (Mikoviny utca)
Telefon: +36-1-887-3657
Email: akonyha@t-email.hu
Honlap:
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Kertész Erika

Kertész Erika

Kertész Erika, az új utakat kereső énekesnő, az E.K.Avenue zenekar vezetője

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.