Helyszín
A Konyha
A Konyha
A helyszínről

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a főváros egyedi koncepcióval rendelkező gasztronómiai találkahelyét, A KONYHÁ-t, amely a nyári rendezvény időszak lezártával, mostantól szombaton is újra egész nap nyitva tart.

Jelmondatunk: A KONYHA, ahol Ön írja az étlapot

Az étlap a levesek, előételek és desszertek kínálatában segít ugyan eligazodni, a fő fogás kiválasztásában azonban a Vendég szabadon dönt, hogy milyen (hús)alapanyagból és milyen elkészítési módozatban kívánja elfogyasztani aznapi vacsoráját. A séf pedig az étterem közepén álló professzionális berendezésekkel felszerelt látványkonyhában készíti el az egyénileg összeállított fogást és a vendégek ráadásul végigkísérhetik az ételkészí-tés teljes folyamatát. A teljes és tökéletes ízharmónia érdekében a séfek és a felszol-gálók persze minden segítséget megadnak.

A név egyébként magáért beszél, hisz itt minden a főzésről szól. A KONYHÁ-ban a tulajdonos egyben a konyhafőnök is, aki feltárja szakmai életének színterét és beengedi oda a vendégeket.

Napközben egyszerű, menü jellegű ebédkínálattal várjuk a sietősen étkezőket, ám azok akiknek ideje engedi, gyakran változó ételsorokból választhatnak. Este hatkor pedig kinyit a látványkonyha, ahol a séf személyesen vesz részt a vendégek étel választásában és természetesen annak elkészítésében.


Az étterem - új helyen, más néven és sajnos zenei programok nélkül - működik tovább 2012-től... :-(

Helyszín adatok
Cím: 1037 Budapest Mikoviny u. 2-4
Kolosy tértől induló 165-ös autóbusz harmadik megállója (Mikoviny utca)
Telefon: +36-1-887-3657
Email: akonyha@t-email.hu
Honlap:
Következő Események
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Galériák
Muzsikus Portál

Szirtes Edina

Szirtes Edina

Szirtes Edina "Mókus" hegedűművész, énekes, zeneszerző. Saját zenekaraival - köztük a Fabula Rasa és az FSCO - folyamatosan koncertezik Magyarországon és Európában egyaránt.

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.