Formáció
Akkordeon harmonika zenekar
Akkordeon harmonika zenekar
A formációról
Akkordeon harmonika zenekar  2001-ben a Győri Német Kulturális Egyesület keretében alakult, a német kisebbség kultúrájának ápolása céljából. A 10 harmonikásból álló együttes az év végére egy dobossal bővült, míg 2003 nyarától egy tubás, majd 2004 őszétől két trombitás csatlakozott a zenekarhoz.
2006-ban a Német Kulturális Egyesületből kiválva, az AKKORDEON ZENEKAR létrehozta a Győri Harmonika Egyesületet, és ennek keretében működik ma is, a Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár Sport utca 11. szám alatti Európa Klubjában. Ebben a klubban szervez az egyesület a harmonika-barátoknak rendszeresen harmonika esteket, ahol a szólistákon kívül, harmonika zenekaroknak is lehetőséget ad a bemutatkozásra.
Évi szerepléseik során az ország sok településén lépnek fel, falunapokon, ünnepségeken, fesztiválokon, és számos más kulturális rendezvényen.
A határokon túli szereplések közül emlékezetesek a bécsi és a galántai fellépések.
HARMONIKÁK: Jachinekné Boros Edit, + Kapás József Benjámin (1969-2009), Kontor József,
Körmendi Gábor, Mintler István, Perlaki János, Péter János, Scharek Béla,Tompos Gergely
TROMBITÁK:Pörneczi Imre, Scheibelhoffer Ottó
TUBA:Hun Zoltán
DOB:Nádasdi László
A zenekar életében nagy jelentősége van az évenkénti zenei tábornak, ahol egy héten át gyakorlással, fellépésekkel szórakoztatják közönségüket és fejlesztik tudásukat.
Az Akkordeon zenekarnak eddíg két CD-je jelent meg ,,Népszerű dallamok" és ,,Sörsátorban" címmel.
A legnagyobb elismerést a II. Keszthelyi "Tabányi" Amatőr Harmonika Gálán érte el az együttes, ott a csoportos kategóriában az I. helyezésnek örülhetett.
Következő Fellépések
Az adatbázis nem tartalmaz fellépést.
Tagok

    Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /data/domains/muzsikus.hu/web/webroot/inc/modules/functions.inc.php on line 163

    Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /data/domains/muzsikus.hu/web/webroot/inc/modules/zeneszek.inc.php on line 12

    Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /data/domains/muzsikus.hu/web/webroot/inc/modules/zeneszek.inc.php on line 12
  • -
Galériák
Muzsikus Portál

Nagy János

Nagy János

Nagy János zongoraművész-zeneszerző, a Free Style Chamber Orchestra művészeti vezetője, a Nagy János Trió vezetője, számos zenei produkció közreműködője.

Fellépései

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs

Adler Kávéház - Budaörs gyönyörű kávéháza, ahol a különleges atmoszférát teremtő környezetben egyedi hangulatú koncerteken ismerhetjük meg a magyar zenészek legjobbjait.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.