2013.05.03 - 20:00
Petruska András a Muzikumban
Petruska András a Muzikumban
Az eseményről
Petruska András a Muzikumban

Sok éve új zenei utakat keresvén azon gondolkodtam, vajon lehet-e egyedül is igazán szórakoztató koncertet adni. 2010 májusára lett egyértelmű a válasz számomra, hogy igen. Ennek pontosan 3 éve, és a lelkesedésem azóta is töretlen.
Haladok előre az úton, kíváncsian előre az ismeretlenbe, néha elfelejtek hátra nézni, néha elbotlom egy-egy akkordban, de nagy örömmel megyek tovább, keresem a meglepetéseket.
Most szeretnék egy picit megállni, visszatekinteni a kezdetektől, ahol az egyszemélyes zenekar még csak álom volt, egészen a máig, sőt egy kis előrenyújtózkodással már a holnapi útszakaszt is megnézhetjük közösen!

Ennek a 3 évnek az élményeit szeretném veletek megosztani május 3-án a Muzikum Klubban Loveocalypse-tól What's The Time-ig, "Szeretnékúgygitároznimintatomiemánuel"-től moldvai csángó gitámuzsikáig.

Hogy igazán különleges legyen az este, közös zenélésre invitáltam Csemer Boglárka 'BOGGIE' frisslemezes énekesnőt, továbbá vendégünk lesz Gyertyán Balázs, aki szó szerint el fog Benneteket varázsolni.

Szeretettel várunk Benneteket!
Fellépő Formációk
Az eseményen nem lép fel formáció.
Fellépő Zenészek
Helyszín

Muzikum

1088 Budapest
Múzeum u. 7.
Hadik Palota - Kossuth Klub
Muzikum
Muzsikus Portál

Mészáros Tamás

Mészáros Tamás

Mészáros Tamás énekes, a Mészáros Tamás Band vezetője

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.