2013.04.06 - 20:00
Urbán Orsi Group a BJC-ben.
Urbán Orsi Group a BJC-ben.
Az eseményről
Urbán Orsi Group a BJC-ben.
Urbán Orsi a magyar jazz élet sokszínű tagja, számtalan zenekar tagja és közreműködője, s a popbizniszben is ismert név: ő az RTL Klub tévécsatorna tehetségkutató műsorainak felkészítőtanára. A bársonyos hangú énekesnő elsősorban Mindig játék c. lemezébek saját szerzeményeit adja elő kitűnő zenésztársaival. A groove-os és érzelmes dalok magukért beszélnek.
2002-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz ének szakán. A tanítás saját életében is jelen van, többek közt a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola jazz tanszékén tanár. Mellette sok zenekar tagja: Jazzsteps, Avocaldo, Coolactive, Enjoy ill. számos koncerten, lemezen közreműködött (Budapest Jazz Orchestra, Gerendás Péter, Benkó Dixieland Band stb).
 
 
 
 
Fellépő Formációk
Az eseményen nem lép fel formáció.
Fellépő Zenészek
Helyszín

Budapest Jazz Club

1136 Budapest
Hollán Ernő u. 7.

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!
Muzsikus Portál

Harcsa Veronika

Harcsa Veronika

Harcsa Veronika énekesnő, a Harcsa Veronika Quartet vezetője

Fellépései

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely

Nyitott Műhely, a Déli Pályaudvar szomszédságában található koncerthely, kiállítási tér, irodalmi estek helyszíne, ahol a kultúra legkülönbözõbb területein alkotó emberek bukkantak fel, hogy újabb és újabb színekkel gazdagítsák az ittlétet.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.