2013.04.06 - 20:00
Urbán Orsi Group a BJC-ben.
Urbán Orsi Group a BJC-ben.
Az eseményről
Urbán Orsi Group a BJC-ben.
Urbán Orsi a magyar jazz élet sokszínű tagja, számtalan zenekar tagja és közreműködője, s a popbizniszben is ismert név: ő az RTL Klub tévécsatorna tehetségkutató műsorainak felkészítőtanára. A bársonyos hangú énekesnő elsősorban Mindig játék c. lemezébek saját szerzeményeit adja elő kitűnő zenésztársaival. A groove-os és érzelmes dalok magukért beszélnek.
2002-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz ének szakán. A tanítás saját életében is jelen van, többek közt a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola jazz tanszékén tanár. Mellette sok zenekar tagja: Jazzsteps, Avocaldo, Coolactive, Enjoy ill. számos koncerten, lemezen közreműködött (Budapest Jazz Orchestra, Gerendás Péter, Benkó Dixieland Band stb).
 
 
 
 
Fellépő Formációk
Az eseményen nem lép fel formáció.
Fellépő Zenészek
Helyszín

Budapest Jazz Club

1136 Budapest
Hollán Ernő u. 7.

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!
Muzsikus Portál

Horváth Pluto József

Horváth Pluto József

Horváth "Pluto" József basszusgitáros, nagybőgős a magyar jazz egyik legfoglalkoztatottabb zenésze. Berki Tamás, Oláh Dezső,Jáger Bandi és más muzsikusok jazz és latin formációinak muzsikusa.

Fellépései

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem - Esztergom

Padlizsán Étterem az esztergomi vár lábánál, a vízivárosi templommal szemben várja a világ konyháinak specialitásaival vendégeit. Már lassan két éve, hogy havonta egyszer a minõségi élõzenét is kínálja a "desszertek" között a Padlizsán Étterem.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.