2013.01.29 - 20:00
Finucci Bros Quartet & Rontó Kitty a BJC-ben
Finucci Bros Quartet & Rontó Kitty a BJC-ben
Az eseményről
Finucci Bros Quartet & Rontó Kitty a BJC-ben

A zenekart a Junior Prima díjas jazz-gitár művész BALOGH ROLAND,aki a 2009. Évi Montreux-i jazzgitár verseny gyöztese és ikertestvére, BALOGH ZOLTÁN, a Montreux-i jazz zongora verseny 3-dik helyezettje alapította 2007-ben. A virtuóz muzsikusok játékát profi ritmusszekció egészíti ki HORVÁTH ‘PLUTO’ JÓZSEF a 2003-as Dandó Péter Jazz Basszusgitár verseny elsö helyezettje és BORDÁS JÓZSEF dobelöadóművész, zenetanár személyében.Állandó vendégművészük pedig Rontó Kitty,aki varázslatos hangjával épül be a zenekar profiljába.


Legújabb sikerük,hogy ez év novemberében ,Szerelemre ébredt hajnalok című dalukkal megnyerték a VI. Jazzy Dalversenyt,ahol a hazai zenei szakma krémjeivel méretteték meg magukat.Zenei világukat a modern fusion és a groove-os elemek ötvözése jellemzi,magasfokú improvizációval megspékelve,melyben egyaránt megtalálhatóak a klasszikus jazz-es elemek is.


A Finucci Bros Quartet szinte az összes jazz fesztiválra felkérést kapott a 2010-es évben, 2011-ben pedig nem csak Magyarországon hanem Németországban és Olaszországban és Svájcban is bemutatták Twins effect c. lemezük anyagát!Erről a lemezről és tavaly megjelent lemezükről hallhatnak majd a kedves hallgatók ízelítőt és a Jazzy Dalverseny győztes dala is elhangzik majd modernebb feldolgozásban!

Fellépő Formációk

Finucci Bros Quartet

Finucci Bros Quartet, amelyben a Balogh Ikrek együtt muzsikálnak
Fellépő Zenészek
Helyszín

Budapest Jazz Club

1136 Budapest
Hollán Ernő u. 7.

Új helyen, de a régi tartalommal! A magyar jazz egyik központjaként ismertük meg a BJC-t, amely most a XIII. kerületben talált új otthont!
Muzsikus Portál

Fritz Joe

Fritz Joe

Fritz Joe klarinétos, a magyar swing egyik legkiválóbb szólistája. Tradícionális, mégis egyedi ízű, virtuóz játékát a Fritz Joe Quintet, a Fritz-Marosi Quartet és még számos formáció frontembereként élvezhetjük.

Fellépései

Gödör Klub

Gödör Klub

Gödör Klub, koncerthelyszín és találkozóhely a főváros szívében, rendszeres programmal, zenei sokszínűséggel, kiállításokkal és egyéb kulturális eseményekkel.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.