2009.11.28
Szabad Rádiósokkal Rákóczifalván
Szabad Rádiósokkal Rákóczifalván

Bede Judit részére!

 

Nyílt levél egy Új Baráthoz!

 

Furcsán néztek páran, miért búcsúztam Tőled „úgy” de…de előtte nem sokkal megjelent Csüllög Gabi azzal a mesés töltött káposztával…és előtte olyan suhintott levest kaptunk, hogy csuda… és azelőtt megértettük, hogy a macik ürügyén hogyan válhat egy kisváros a világ vérkeringésének részévé (utazó macik), a múlt tisztelőjévé (az eltűnt kastélyok ereklyéi), egy gyönyörű szakma megbecsülőjévé (tűzoltók) és a gyermeki lelkünk megtalálásának katalizátorává…és mégelőtte kétszer is láttuk, hogy egy közösségi ház citeraszóval és vidám bállal teszi a dolgát: összetartja a közösséget.

Már pénteken ámulva hallgattuk a művelődési ház vezetőjét és rendezvényszervezőjét (de jó volt látni a koncert-pályázatok „másik végének” sikerét!), az önkéntes civilek hihetetlen energiáját és eredményeit.

És mindezt még csak nem is sejtve milyen jó volt begurulni egy rendezett és hangulatos kisvárosba…

Hát ezekért az ajándékokért öleltelek olyan szorosan át – Kedves Judit – amikor elköszöntem Tőled, a Rádiódtól, a Városodtól.

köszi mindent és szia:

pickrobi

 

Tisztelt Rákóczifalvi Olvasók!

Talán észrevették, néhány „idegen” járt egyre fáradtabb, de csillogó szemekkel Önök között november utolsó hétvégéjén. Rádiósok – Szabad Rádiósok! – találkoztak a Közösségi Házban, hogy együtt gondolkodva erősítsék az esélyét a valódi értékek bemutatásának, megőrzésénak, melyhez a rádió nyilvánosságát hívják (hívjuk) segítségül.  

Nekünk sokat jelentenek a Tilos Rádió, Civil Rádió, Rákóczi Hírmondó, Fúzió Rádió, Rádió Mi és ehhez hasonló szóösszetételek.

Engedjék meg, hogy meginvitáljam Önöket egy virtuális országjárásra! Ismerkedjenek meg azokkal a kisközösségi rádiókkal, akiknek képviselői Városuk vendégei lehettek az elmúlt napokban.

Nem lehetetlen: az Internet világában mindenki elérhető. De ha ez „sok a jóból”, akkor csak egy kérésem maradt: csavarják rádiójuk keresőgombját a 89.9-es frekvenciára és büszkén ismerjék fel (újra): van saját hangjuk!

A Rákóczi Hírmondó!

 

Üdvözlettel:

 

Pick Róbert (Muzsikus Rádió) www.muzsikusradio.hu


képek a Rákóczifalán eltöltött napokról
Muzsikus Portál

Fritz Joe

Fritz Joe

Fritz Joe klarinétos, a magyar swing egyik legkiválóbb szólistája. Tradícionális, mégis egyedi ízű, virtuóz játékát a Fritz Joe Quintet, a Fritz-Marosi Quartet és még számos formáció frontembereként élvezhetjük.

Fellépései

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház

Muzsikus Kávéház. Õrmezõ tízemeletes házai között 2004-2012 között működött a Semmelweis Tibor és Péter Héderi Andrea által létrehozott csodálatos ékszerdoboz, ami - Pick Róbert koncertszervezésében - a muzsikusok háza lett pár év alatt.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.