2009.11.04
A Keleti Blokkban
A Keleti Blokkban
A Keleti Blokkban...

itt az ideje, hogy pár szót meséljek arról, hol van a Muzsikus Világ "központja", hol érhető el a Muzsikus Club Kulturális Egyesület.

A "hivatalos székhely" - 1112 Budapest, Kérő u. 3. - nem más, mint a Muzsikus Kávéház, ahol "minden elkezdődött", ahol a legtöbb koncertet, rendezvényt szerveztük, ahol az egyesület alapítói megismerték egymást.

Pár hónapja azonban kétlaki lettem, hiszen az Egyesület által létrehozandó "Muzsikus Rádió" stúdióját a Keleti Blokkban - az ELTE valamikori épületében, az Ajtósi Dürer soron - rendeztük be.

Keleti Blokk - különleges elnevezése egy különleges helynek: itt próbatermek, hang- és fotóstúdiók, festőművészek műtermei és hasonló izgalmas helyek sorakoznak egymás mellett. Az Egyesület Irodája és a Rádióstúdió keresve sem találhatott volna ideálisabb helyet ahhoz, hogy benne legyen a zenei vérkeringésbe. A következő időszakban sokszor mesélek majd erről a kultúr-szigetről, most csak azért került a napi blog főhírébe, mert olyan megbeszélés részese lehettem a Keleti Blokk közösségi szobájában, amelyre - reményeim szerint - később úgy emlékezünk: itt valami elkezdődött. Hát legyen nyoma ennek az estének, rajtam ne múljon...
Muzsikus Portál

Fábián Juli

Fábián Juli

A magyar jazz legjobb énekesei közül is kitűnik különleges énektechnikájával, egyedi improvizációival. Kiváló muzsikusokkal alakított együttesének - a Fábián Juli Jazz Riffnek - fellépései minden fesztiválon és rendezvényen kiemelkedő eseménynek számítanak.

Fellépései

Gödör Klub

Gödör Klub

Gödör Klub, koncerthelyszín és találkozóhely a főváros szívében, rendszeres programmal, zenei sokszínűséggel, kiállításokkal és egyéb kulturális eseményekkel.

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.