2009.11.04
A Keleti Blokkban
A Keleti Blokkban
A Keleti Blokkban...

itt az ideje, hogy pár szót meséljek arról, hol van a Muzsikus Világ "központja", hol érhető el a Muzsikus Club Kulturális Egyesület.

A "hivatalos székhely" - 1112 Budapest, Kérő u. 3. - nem más, mint a Muzsikus Kávéház, ahol "minden elkezdődött", ahol a legtöbb koncertet, rendezvényt szerveztük, ahol az egyesület alapítói megismerték egymást.

Pár hónapja azonban kétlaki lettem, hiszen az Egyesület által létrehozandó "Muzsikus Rádió" stúdióját a Keleti Blokkban - az ELTE valamikori épületében, az Ajtósi Dürer soron - rendeztük be.

Keleti Blokk - különleges elnevezése egy különleges helynek: itt próbatermek, hang- és fotóstúdiók, festőművészek műtermei és hasonló izgalmas helyek sorakoznak egymás mellett. Az Egyesület Irodája és a Rádióstúdió keresve sem találhatott volna ideálisabb helyet ahhoz, hogy benne legyen a zenei vérkeringésbe. A következő időszakban sokszor mesélek majd erről a kultúr-szigetről, most csak azért került a napi blog főhírébe, mert olyan megbeszélés részese lehettem a Keleti Blokk közösségi szobájában, amelyre - reményeim szerint - később úgy emlékezünk: itt valami elkezdődött. Hát legyen nyoma ennek az estének, rajtam ne múljon...
Muzsikus Portál

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán

Marosi Zoltán harmonikás, a Harmonicum, a Fritz-Marosi Quartet és az Etnograd produkciók zenésze, aki a balkáni dallamok és a jazz mellett más műfajokban is otthon van.

Fellépései

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma

Események

Légy mindig naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre és kapd meg elsőkézből a legfrissebb, legérdekesebb híreinket és koncertajánlóinkat!

E-mail cím:

        

Média
Média
Média
Média
China maximum Hydrocarbon Resin manufacturer.